Slayer V3 EspressoMachine Beoordeling

De Slayer espressomachine V3 bewijst dat je niet per se een van de traditionele Italiaanse modellen hoeft te kopen om de hoogste kwaliteit te krijgen. Slayer komt uit Amerika en verbaast met een design en technologie die significant anders is. In de test van de gebruikers heeft de revolutionaire naaldklep bewezen zeer functioneel te zijn om het meeste uit het espressopoeder te halen.

Elke machine is uniek, met de hand gemaakt. Als je van espresso houdt en ook bereid bent om een hoge prijs te betalen voor een perfecte machine, moet je de V3 eens nader bekijken.

Naaldklep – Het geheim van de Slayer V3

Slayer V3 espressomachine
De Slayer V3 espressomachine is zonder twijfel de non-plus ultra als het gaat om espresso fine-tuning.

Een precisie mechanische naaldklep is een van de belangrijkste onderdelen van de Slayer V3. Ze maken het voor de gebruiker mogelijk om het debiet tijdens de broeifase aan te passen zodat het perfect aansluit bij de koffie. Deze eerste fase is vooral belangrijk bij het extraheren van de espresso, omdat het bepalend is voor de smaak.

Met de naaldklep heeft u nu de mogelijkheid om dit proces handmatig te regelen. Je kunt de koffiesmaak dus veel beter beïnvloeden dan met louter pompdruk.

Dankzij de functie van de naaldklep is het ook mogelijk om gemalen koffie te gebruiken die fijner gemalen is dan normaal. Hierdoor ontstaat een groter aantal deeltjes meer oppervlakte, wat leidt tot een bijzonder uniforme extractie.

De Slayer V3 espressomachine is zonder twijfel de non-plus ultra als het gaat om espresso fine-tuning.

Koop hier bij Coffee Circle

Technische specificaties van de Slayer espressomachine V3

 • Voeding: 230 volt
 • Vermogen: 1.500 – 2000 watt
 • Capaciteit brouwketel: 1,1 l
 • Stoomketel capaciteit: 3,3 l
 • Materiaal stoomketel: koper
 • Vaste wateraansluiting: Ja
 • Afmetingen: 45 x 61,7 x 34,0 cm
 • Gewicht: 45.5 kg
 • Pomp type: roterende pomp
 • Maximale zetdruk: 9 bar
 • Pomp type: trillende pomp
 • Brouwgroep: Faema E61
 • Maximale zetdruk: 15 bar

Hier vindt u de Engelse gebruikershandleiding van de Slayer V3.

De Slayer espressomachine – revolutionair en solide

In deze espressomachine zit een robuuste, in de handel verkrijgbare Roterende pomp die een druk van 9 bar opbouwt. Deze druk is perfect voldoende door het gebruik van de naaldklep om ideale omstandigheden te creëren voor de extractie van de koffie.

Verder wordt de machine gekenmerkt door een zeer duurzaam verwarmingselement. Het materiaal dat hier wordt gebruikt, is oorspronkelijk afkomstig van nucleair onderzoek. Het verwarmingselement blijkt onverwoestbaar en duurzaam te zijn, zelfs onder extreme omstandigheden, zoals gebrek aan water.

Een stabiele temperatuur is een van de elementen die nodig zijn om de espresso perfect te bereiden. In deze portafiltermachine wordt het water eerst getransporteerd in de Voorbrouwketel verwarmd. Moderne elektronica zorgt er dan voor dat de temperatuur gedurende het hele brouwproces volledig constant blijft. De voorverwarmingsketel helpt er ook voor te zorgen dat dit apparaat voor onbepaalde tijd klaar is voor gebruik.

De machine haalt zijn water uit een vaste wateraansluiting. Zo kun je een onbeperkte hoeveelheid espresso achter elkaar krijgen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een tank brandstof.

Slayer machines worden vervaardigd door Jason Prefontaine in Seattle. Bij de productie van de Slayer V3 wordt de nadruk gelegd op de hoogste kwaliteit. Er wordt dus ook een hoog criterium toegepast bij de selectie van de afzonderlijke componenten. Elk onderdeel wordt opgeslagen op Consistentie, duurzaamheid en duurzaamheid voordat het in twijfel wordt getrokken voor deze espressomachine.

Het resultaat is een portafiltermachine die niet alleen innovatief, maar ook zeer betrouwbaar is.

Gepatenteerd voor koffiespecialiteiten met perfect melkschuim

De Slayer espressomachine V3 is ontworpen voor de Amerikaanse markt, waar drankjes met melkschuim en latte art erg populair zijn. Veeleisende barista’s verwachten perfecte resultaten bij het opschuimen van melk. Hoewel veel espressomachines dit proces nogal secundair behandelen, heeft Slayer een innovatieve technologie ontwikkeld die perfect melkschuim Gegenereerd. Hoe maak je Cappuccino &co mit dit apparaat is ook bijzonder goed.

Daartoe heeft de Vaporizer Systeem , die Slayer als patent heeft aangevraagd. Dit is een krachtige ketel die de stoom kan blijven verwarmen zodra deze de stoomketel heeft verlaten. Dit maakt de stoom nog droger met dezelfde prestaties en kan snel melkschuim produceren dat romig is en niet verwaterd.

De melkschuimfunctie is programmeerbaar, zodat u als gebruiker de mogelijkheid heeft om direct invloed uit te oefenen op de kwaliteit van uw dranken.

Voor wie is de Slayer V3 espressomachine geschikt?

Dit apparaat van Slayer bevindt zich aan de bovenkant van de prijsschaal voor espressomachines. In ruil daarvoor krijg je een professionele kwaliteit die je verschillende instellingen biedt om je koffie-ervaring te personaliseren.

De V3 is een professioneel instrument dat nieuwe normen stelt op het gebied van temperatuurstabiliteit en melkschuim. Het unieke apparaat is ontworpen voor mensen voor wie de bereiding van espresso en andere koffiespecialiteiten een passie en levensstijl is en die met elke extractie een stap dichter bij de perfecte espresso willen komen.

De machine van Slayer fascineert ook de Individualisten onder espressovrienden. Met zijn artistieke ontwerp onderscheidt het zich duidelijk van het traditionele portafilter portafilter van Italiaans design.

Qua techniek heeft de Amerikaanse machine veel te bieden dat de apparaten van veel traditionele merken in de schaduw zet. Als je espresso op een nieuwe manier wilt ervaren en bereid bent om het geld uit te geven aan een portafiltermachine van topklasse, is de duurzame Slayer V3 een goede keuze.

Deze machine is in staat om meerdere kopjes espresso snel achter elkaar te zetten. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor thuisgebruik. Zelfs in een kleine professionele omgeving, zoals een Café of een Restaurant dit apparaat kan uitstekende diensten bieden. Zowel de uitstekende kwaliteit van de espresso als de vaste wateraansluiting dragen hieraan bij. De robuuste constructie garandeert een lange levensduur, zelfs bij veelvuldig gebruik, waarmee de aanschafkosten op lange termijn kunnen worden overwonnen.

Video: Ervaringsverslag van de Slayer V3

In deze video krijgt u inzicht in de ongelooflijke instelmogelijkheden van deze premium portafiltermachine

Voor- en nadelen van de Slayer espressomachine V3

Voordelen

 • Touch screen display
 • Brouwtemperatuur instelbaar
 • Waterhoeveelheid instelbaar
 • Uitzonderlijk lange preinfusie mogelijk
 • Dampspanning instelbaar
 • Uitstekende melkopschuimresultaten
 • PID-besturing
 • Dubbele ketel
 • Extreem hoge temperatuurstabiliteit
 • Zeer stille werking
 • Vaste wateraansluiting
 • Antislipvoeten

Nadelen

 • Zeer hoge aanschafprijs
 • Hoofdschakelaar binnenin
 • Wordt behoorlijk warm tijdens het gebruik
 • Geen watertank

Veelgestelde vragen over de Slayer V3

Welke koffiemelange is geschikt voor dit apparaat?

Degenen die geïnteresseerd zijn in dit model hebben waarschijnlijk geen aanbevelingen nodig met betrekking tot de espressokwaliteit. Zoals bij alle modellen beslist de persoonlijke smaak uiteindelijk.

Opgemerkt moet worden dat deze machine uitstekend geschikt is voor zeer fijngemalen koffie vanwege de speciale technologie. Hierdoor ontstaat er meer oppervlakte en is een uniforme extractie mogelijk, waarbij de smaken perfect uit de koffie kunnen worden opgelost. Op deze manier kunnen ook bij bekende rassen nieuwe smaaknuances ontstaan.

Naast een goed bonenmengsel wordt een zeer hoogwaardige espressomolen aanbevolen om de fijne maling te bereiken.

Hoe trekt deze espressomachine water aan?

De Slayer V3 espressomachine is voorzien van een vaste wateraansluiting en kan direct op de waterleiding worden aangesloten. Zo is water voor het extraheren van de koffie en voor de stoomtoevoer altijd in onbeperkte hoeveelheden beschikbaar en hoeft u zich geen zorgen te maken over het bijvullen van een tank.

Is het mogelijk om melkschuim te maken met deze espressomachine?

Ja, deze unit is uitgerust met een stoomketel en een stoominstallatie. Hiervoor biedt Slayer een speciale technologieDit maakt het mogelijk om zeer droge waterdamp te verkrijgen. Het melkschuim wordt heerlijk romig, zodat eersteklas resultaten kunnen worden bereikt met koffiespecialiteiten met melk.

Resultaat

De Slayer espressomachine V3 is een apparaat dat meer te bieden heeft dan de meeste andere espressomachines van dit type. Hun revolutionaire technologie maakt het mogelijk om het brouwproces op verschillende manieren direct te beïnvloeden. Zo kunt u voldoen aan de eisen van verschillende soorten bonen, zoals bijna geen enkel ander model.

Het apparaat is bedoeld voor professionals die op zoek zijn naar een nauwkeurig hulpmiddel voor uitzonderlijke resultaten. Van het extraheren van de koffie tot het bereiden van het melkschuim, deze espressomachine kan absolute perfectie kan worden bereikt. Dit heeft echter zijn prijs. De aanschafkosten voor de Slayer V3 liggen duidelijk aan de bovenkant van de prijsschaal.

Degenen die echter besluiten dat de bereiding van espresso een belangrijke plaats in het leven inneemt en bereid zijn om in een dergelijk apparaat te investeren, zullen niet teleurgesteld worden. Kwaliteit en duurzaamheid maak van de innovatieve machine uit Amerika al vele jaren een trouwe en buitengewone metgezel.

 • Beoordeling van de auteur
 • beoordeeld 4 sterren

€13349,00


 • Slayer V3
 • Beoordeeld door:
 • Gepubliceerd op: 26 september

 • Laatst herzien: 26 september


De Slayer V3 espressomachine is zonder twijfel de non-plus ultra op het gebied van espresso fine-tuning. Hoogste kwaliteit voor 13349,00 €.