Siemens EQ.6 Plus s700 volautomatische koffiemachine Review Review

De Siemens EQ.6 Plus s700 volautomatische koffiemachine biedt enkele voordelen, zoals gepersonaliseerde koffiespecialiteiten. Het brouwproces zorgt voor een vol aroma in barista-kwaliteit en de korte levertijd overtuigt. De individuele koffiedranken zijn eenvoudig te verkrijgen uit deze machine met een druk op de knop.

Door het verlichte bekerplatform scoort de volautomatische koffiemachine ook qua uitstraling. We laten in detail zien wat er in deze volautomatische machine van het merk Siemens zit.

Beste koffiesmaak in elk kopje

Siemens EQ.6 Plus s700 TE657503DE volautomatische koffiemachine
De Siemens EQ.6 Plus s700 biedt vele instelmogelijkheden. Een koffiezetapparaat in een klasse apart!

Met de Siemens EQ.6 Plus s700 volautomatische koffiemachine is koffie altijd uitstekend. Het apparaat is zo ontworpen dat: consistent koffie van hoge kwaliteit kan gebrouwen worden. Dit begint met het water dat wordt gebruikt voor het zetten van koffie.

De volautomatische koffiemachine van Siemens is uitgerust met een geïntegreerd Britta waterfilter dat kalkaanslag en andere stoffen uit het water filtert voordat het in contact komt met de koffie. Hierdoor kan een smaakaantasting van de koffie worden voorkomen. Tegelijkertijd beschermt het waterfilter ook tegen verkalking van de machine en verlengt zo de levensduur van het apparaat.

Een ander belangrijk element voor de smaak van de koffie is de constante brouwtemperatuur. Met dit Siemens-apparaat kan de sensoFlow Technologie te gebruiken. Een innovatief verwarmingssysteem garandeert een constante brouwtemperatuur.

De temperatuur van de drank kan ook individueel worden aangepast in drie fasen.

De Siemens EQ.6 Plus s700 volautomatische koffiemachine schittert met uitstekende instelmogelijkheden. Hoogste koffiegenot in een klasse apart voor een onverslaanbare prijs!

Koop hier bij Amazon.de

Technische specificaties van de Siemens EQ 6 Plus s700 TE657503DE

 • Voeding: 230 volt
 • Nominaal vermogen: 1500 watt
 • Gewicht: 10.1 kg
 • Afmetingen: 46,5 × 28 × 38,5 cm
 • Dampspanning: 19 bar
 • Materiaal: Roestvrij staal
 • Opslagruimten voor bereiding: 4
 • Inhoud watertank: 1,7 liter

Hier vindt u de Duitse gebruikershandleiding voor de EQ.6 Plus s700 van Siemens.

Uw favoriete drankje met één druk op de knop

Tegenwoordig trakteren mensen zichzelf graag op koffiespecialiteiten, zoals ze bekend staan van het Italiaanse café. Met de volautomatische koffiemachine van Siemens is dit geen enkel probleem. Met een druk op de knop krijg je espresso, espresso macchiato, koffie, cappuccino, latte macchiato, flat white, caffè americano of latte.

Er is dus voor elk wat wils. Het apparaat is uitgerust met een geïntegreerde melkopschuimer verschaffen. Deze andere apparaten hebben ook een geïntegreerd melksysteem.

Met de oneTouch DoubleCup functie er kunnen ook twee kopjes tegelijk worden gebrouwen. Zo kunt u genieten van koffie uit de volautomatische machine, zelfs als het ’s ochtends snel moet gaan.

Voor vrienden van sterke koffie biedt het apparaat een andere optie. Met de aromaDouble Shot functie is extra sterke koffie, die echter maar een paar bittere stoffen bevat. Dit kan worden bereikt door twee maal- en brouwprocessen.

Personaliseer drankjes

Als het om koffie gaat, heeft iedereen zijn persoonlijke voorkeuren. Daarom biedt de Siemens EQ.6 Plus ook de mogelijkheid om vier gepersonaliseerde drankjes op te slaan. U hoeft uw voorkeuren dus maar één keer te selecteren en op te slaan en kunt ze vervolgens met een druk op de knop ophalen.

Aanpassingsopties zijn onder meer de sterkte van de koffie en de koffietemperatuur. Bovendien kunt u de grootte van de drank bepalen en ook de hoeveelheid melk opgeven die moet worden gebruikt. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een koffie naar eigen smaak te zetten. Dankzij de vier opslaglocaties kan elk lid van het gezin zijn favoriete koffie opslaan.

Eenvoudige bediening van het koffiezetapparaat

Met de Siemens koffiemachine is perfecte koffie geen kunst meer. De bediening van deze volautomatische koffiemachine is zo eenvoudig dat je er direct perfect mee kunt werken, ook als je nog nooit een volautomatische koffiemachine hebt bediend.

Dat coffeeSelect Display | gaat overduidelijk ontworpen en uitgerust met symbolen voor elke keuze. De sensorvelden hoeven slechts licht te worden aangetikt om de keuze te maken. Met de individualCup Volume Functie je kunt precies de juiste hoeveelheid koffie kiezen voor het kopje dat je wilt vullen.

Dit toestel heeft een verstelbare koffietuit. Er past zelfs een hoge bril voor latte macchiato bril onder. Glazen of bekers met een maximale hoogte van 14 cm passen onder de uitlaat.

Het waterreservoir heeft een vulvolume van 1,7 liter en is daarom vrij genereus. Om te vullen, kunt u eenvoudig de tank verwijderen. Het early warning systeem waarmee Siemens dit apparaat heeft uitgerust is ook praktisch. Het laat u op tijd weten wanneer de watertank of bonencontainer binnenkort leeg is.

Deze volautomatische koffiemachine biedt een flexibele oplossing voor het opschuimen van melk. U kunt de melkcontainer van de machine vullen met melk of een andere melkcontainer gebruiken om melkschuim te maken. U kunt bijvoorbeeld de melk rechtstreeks in de Tetrapak aansluiten en uzelf het bijvullen en vervolgens spoelen van de container besparen.

Reiniging en verzorging van de volautomatische koffiemachine

Dit apparaat is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Melkresten kunnen snel leiden tot de vorming van bacteriën. Bij Siemens is dit probleem uitstekend opgelost. Dat autoMilk Clean Systeem zorgt ervoor dat de melkopschuimer altijd hygiënisch en schoon is met een grondige stoomreiniging na elke drank. Deze reiniging gaat volledig automatisch.

Bij het in- en uitschakelen van het apparaat wordt een inloop automatisch spoelprogramma Af. U kunt de brouwgroep eenvoudig verwijderen voor een grondige reiniging en eenvoudig spoelen onder stromend water. Het melkmondstuk is ook afneembaar en kan worden afgespoeld of gereinigd in de vaatwasser.

Het apparaat is compatibel met de Calc’n’Clean Technologie die automatische reiniging en ontkalking mogelijk maakt. Het apparaat herinnert u er automatisch aan wanneer het tijd is om te reinigen of te ontkalken, of wanneer het waterfilter moet worden vervangen.

Verdere uitrusting van de volautomatische koffiemachine van Siemens

Zelfs van buitenaf ziet het apparaat met de roestvrijstalen look er nobel uit. Deze indruk wordt ondersteund door het verlichte bekerplatform. De machine heeft een kabelvak waar u het netsnoer netjes kunt opbergen wanneer de machine niet in gebruik is.

De bonencontainer is voorzien van een aromabeschermingsdeksel. Hoe bewaar je je koffiebonen? lang vers en hun volle aroma behouden. De mate van slijpen is individueel instelbaar. De bonen worden fijner gemalen voor een espresso dan voor een latte.

Het apparaat is uitgerust met een Ouderlijk verschaffen. Dit betekent dat het brouwproces niet per ongeluk kan worden geactiveerd. De taal in het display kan worden geprogrammeerd volgens uw keuze.

Video: EQ6 Plus s700 Review &informatie

Bekijk deze video om enkele van de functies in detail te bekijken

Voor- en nadelen van de Siemens EQ.6 Plus volautomatische koffiemachine

Voordelen

 • Goede afwerking en ontwerp
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Verwijderbare brouwgroepen
 • Automatische stoomreiniging van het melksysteem
 • Keramische schijfslijper
 • Individuele voorkeuren kunnen worden opgeslagen
 • Koffiespecialiteiten met één druk op de knop
 • Rustig lopen

Nadelen

 • Hoge maar terechte aankoopprijs
 • Vervolgkosten door filterwissel

Veelgestelde vragen over Siemens volautomatische machines

Hoe werkt automatische melkreiniging?

Onmiddellijk na het bereiden van een drankje wordt het melksysteem gereinigd met een korte stoomstoot. Dit proces verloopt automatisch.

Hoe worden de brouwunits gereinigd?

De brouwgroepen zijn eenvoudig van dit apparaat te verwijderen. Ze kunnen gemakkelijk worden uitgespoeld onder stromend water.

Is het mogelijk om warm water te verkrijgen?

Nee, dit apparaat heeft geen warmwatermondstuk.

Is er een kruikfunctie?

Nee, dit apparaat is niet uitgerust met een kruikfunctie.

In welke talen kan het display geprogrammeerd worden?

De SpWaarin het display kan worden aangepast, zijn Duits, Engels, Frans en Italiaans op dit apparaat.

Kan de machine automatisch worden ingeschakeld op een vooraf bepaald tijdstip?

Nee, automatisch inschakelen met timer is niet mogelijk met dit apparaat. Maar ook deze functie is niet nodig, want de volautomatische koffiemachine is na het inschakelen direct klaar voor gebruik. De opwarmtijd die nodig was voor oude apparaten is met deze machine van Siemens volledig geëlimineerd.

Kunnen de favorieten ook weer verwijderd worden?

U kunt de favorieten niet verwijderen, maar u kunt ze wel overschrijven met een andere keuze.

Kun je ook poederkoffie gebruiken?

Ja, naast de bonencontainer heeft dit apparaat ook een poedercompartiment. Dit is ideaal voor het proberen van een ander type koffie of het bereiden van cafeïnevrije koffie. Voor de koffiesterkte selecteert u eenvoudig de poedercompartimentinstelling.

Resultaat

De Siemens EQ.6 Plus volautomatische koffiemachine is een van de nieuwste generatie producten die gemakkelijk kan worden gebruikt eersteklas koffiespecialiteiten kan worden voorbereid. De koffieliefhebber heeft verschillende standen beschikbaar waarmee het resultaat individueel beïnvloed kan worden. In het heldere scherm kunnen vervolgens met een druk op de knop de gewenste koffiespecialiteiten worden geselecteerd.

Net zo eenvoudig als de bediening is het reinigen van het volautomatische koffiezetapparaat. Verschillende automatische functies maken het reinigen enorm eenvoudiger. De brouwgroep kan ook gemakkelijk worden verwijderd.

De overgrote meerderheid van de meningen en beoordelingen van klanten over dit product zijn zeer positief. Testresultaten zijn ook goed met dit apparaat. In vergelijking met de prijzen van vergelijkbare aanbiedingen, is de hier gepresenteerde volautomatische machine een van de goedkopere modellen. We kunnen de Siemens EQ.6 Plus volautomatische koffiemachine volledig aanbevelen voor aankoop.

 • Beoordeling van de auteur
 • beoordeeld 5 sterren

€824,65De Siemens EQ.6 Plus s700 TE657503DE volautomatische koffiemachine schittert met uitstekende instelmogelijkheden. Hoogste koffiegenot voor een onverslaanbare prijs van slechts 824,65 €!