Saeco Incanto HD8917/01 Volautomatische koffiemachine Review

De Saeco Incanto HD8917/01 volautomatische koffiemachine is een solide apparaat van het gespecialiseerde submerk Philips. Het wordt geleverd met de belangrijkste functies en een paar extra’s. We hebben het apparaat onder de loep genomen en rapporteren hier of de aankoop voor jou de moeite waard is.

De Saeco Incanto maakt indruk met zijn werking en kwaliteit

Saeco HD8917/01 Incanto volautomatische koffiemachine
De Saeco HD8917/01 Incanto volautomatische koffiemachine maakt indruk met zijn hoge gebruiksgemak inclusief doordachte zelfreiniging.

Zelfs de eerste indruk is positief met dit apparaat. De voorkant van de volautomatische koffiemachine is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en ziet er nobel en professioneel uit met het duidelijke display en de bedieningsknoppen die aan de zijkant ervan zijn bevestigd.

Met het apparaat van Saeco ontmoet elegant design maximale functionaliteit. De machine is eenvoudig te bedienen en kan met een druk op de knop naar wens koffiespecialiteiten produceren. Uitgerust met vele extra’s, biedt het de mogelijkheid voor een individueel koffiegenot. De kwaliteit van de koffiedranken is vergelijkenderwijs hoge kwaliteit dankzij een goed geïnstalleerde molen en een krachtige brouwgroep.

De Saeco Incanto is uitgerust met een eersteklas keramische molen die smakeloos en duurzaam is.

De slijpgraad van dit apparaat kan in vijf verschillende instellingen worden geselecteerd. Zo kun je heel fijn poeder malen, wat geschikt is voor espressokoffie, of grover poeder, bijvoorbeeld voor een koffiecrema.

Deze volautomatische koffiemachine biedt de gebruiker nog meer instelmogelijkheden. De sterkte van de koffie kan ook worden beïnvloed door de hoeveelheid koffiepoeder die per kopje wordt gebruikt. Bovendien kunt u de temperatuur selecteren en ook de hoeveelheid bekervulling wijzigen.

Het apparaat heeft een melkopschuimer die wordt gevoed door een externe karaf. Deze karaf is afsluitbaar zodat de restmelk erin na gebruik eenvoudig in de koelkast geplaatst kan worden.

De Saeco HD8917/01 Incanto volautomatische koffiemachine maakt indruk met zijn hoge gebruiksgemak inclusief doordachte zelfreiniging.

Koop hier bij Amazon.de

Specificaties

 • Vermogen: 1850 Watt
 • Voeding: 230 volt
 • Pompdruk: 15 bar
 • Capaciteit bonencontainer: 250 gram
 • Watertank capaciteit: 1,8 liter
 • Grinder: Keramische molen
 • Afmetingen: 21,5 x 42,9 x 33 centimeter
 • Gewicht: 7.2 kg
 • Materiaal behuizing: roestvrij staal en kunststof

Hier vindt u de Duitse handleiding voor de Saeco Intenso.

Uitrusting en functies

Diverse drankjes om uit te kiezen

Selectie van dranken

 • Koffie Crema
 • Espresso
 • Cappuccino
 • Macchiato
 • Witte koffie

Op deze manier kunnen gasten uitstekend in de watten worden gelegd en kunnen ook verschillende koffiespecialiteiten snel achter elkaar worden geproduceerd, zodat elke bezoeker zijn persoonlijke favoriete drankje kan ontvangen.

Ook is het praktisch dat de hoogte van de koffietuit instelbaar is. Zo kun je naast normale koffie- of espressokopjes ook hoge glazen gebruiken.

Naast de keuze aan individuele dranken biedt de volautomatische koffiemachine ook andere instelmogelijkheden waarmee de gebruiker een zeer persoonlijke smaakervaring kan bereiken op het gebied van koffiesterkte en aroma.

Het apparaat is geschikt voor de meeste soorten koffiebonen. Zo kun je altijd een nieuwe smaak bereiken door de verschillende soorten te kiezen. Het is ook mogelijk om koffiepoeder te gebruiken.

Het gebruiksgemak is overtuigend

De volautomatische koffiemachine van Saeco is eenvoudig bij te vullen. Water- en bonencontainers kunnen eenvoudig naar boven worden verwijderd en gereinigd of gevuld. Bij het kiezen van de installatielocatie voor de volautomatische machine moet u er echter voor zorgen dat u voldoende ruimte bovenaan hebt. Het is ook belangrijk om het niveau van de watertank van tijd tot tijd te controleren, omdat er geen waterniveau-indicator of waarschuwingssignaal is wanneer de tank leeg is.

Video: Introductie van de Saeco HD8917/01 Incanto

Deze video toont u een kort overzicht van de koffiemachine

De bediening wordt verzorgd door een display , die is uitgerust met directe selectieknoppen en digitale symbolen die een intuïtieve bediening van de machine mogelijk maken. Een bijzonder kenmerk van dit apparaat is ook de memofunctie. Hiermee kunt u maximaal vijf verschillende instellingen opslaan. Hierdoor kan elk gezinslid zijn voorkeuren opslaan en met één druk op de knop individueel perfecte koffie ontvangen.

Eenvoudig reinigen en ontkalken

Volautomatische koffiemachines moeten hygiënisch schoon worden gehouden. Met dit apparaat kan de brouwgroep eenvoudig naar voren worden verwijderd en onder stromend water worden gespoeld. Dit werk moet bijvoorbeeld eens gedurende de week, zodat gemalen koffie, die mogelijk in het apparaat is achtergebleven, enigszins wordt uitgespoeld.

De uitwendige melkkan kan ook gemakkelijk onder water worden gespoeld. De karaf moet onmiddellijk worden schoongemaakt zodra de melk is opgebruikt. Op deze manier kan de vorming van bacteriën worden vermeden, die zich snel kunnen ontwikkelen op de delen die in contact komen met melk.

De ontkalking wordt met deze machine eersteklas opgelost. De Saeco HD8917/01 Incanto volautomatische koffiemachine is uitgerust met een AquaClean filter dat het water uit de watertank ontkalkt en tegelijkertijd bevrijdt van deeltjes. Met dit filtersysteem garandeert de fabrikant kalkvrij water voor 5.000 kopjes koffie.

Voor wie is de volautomatische koffiemachine van Saeco geschikt?

De Saeco HD8917/01 Incanto volautomatische koffiemachine met zijn grote watertank van 1,8 liter is zeer geschikt voor gezinnen waarin veel koffie wordt gedronken. Dankzij de eenvoudige bediening en reiniging van het model is deze volautomatische machine ook geschikt voor beginners die uitstekende koffie willen zonder speciale ervaring. hwillen creëren.

Voor- en nadelen van de Incanto volautomatische koffiemachine

Voordelen

 • Front van hoogwaardig roestvrij staal
 • Diverse koffiespecialiteiten selecteerbaar
 • Geschikt voor bonen en gemalen koffie
 • Eersteklas keramische molen
 • Bereiding van diverse dranken
 • Eenvoudige bediening en reiniging
 • Koffietuit in hoogte verstelbaar

Nadelen

 • Lekbak ontworpen onpraktisch
 • Geen waterniveau-indicator

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om twee koffiespecialiteiten achter elkaar te zetten?

Ja, dit is mogelijk. Er is slechts een korte wachttijd totdat de nieuwe gemalen koffie is gemalen en dan kan de volgende koffie onmiddellijk worden gezet.

Hoeveel melk past er in de melkkaraf?

De melkkaraf die bij de Saeco HD8917/01 Incanto volautomatische koffiemachine wordt geleverd, kan worden gevuld met ongeveer 0,5 liter melk.

Moet de watercontainer worden verwijderd om te vullen?

Kortom, de watercontainer hoeft niet uit het apparaat te worden verwijderd als deze moet worden gevuld. Het wordt afgesloten met een klep die in een hoek van 90° opent. Zo kun je het water gemakkelijk van bovenaf vullen. Het is echter raadzaam om de container zo vaak mogelijk te verwijderen om deze grondig schoon te maken.

Kan ik de resterende container en de melkkaraf in de vaatwasser doen?

De resterende container kan zonder problemen in de vaatwasser worden gewassen. De melkkaraf moet echter beter met de hand worden gespoeld. Het kan dof worden in de vaatwasser en zijn mooie uiterlijk verliezen.

Kan koffiepoeder ook gebruikt worden?

Ja. Dit apparaat is uitgerust met een speciale vulopening, waardoor ook reeds gemalen koffiepoeder kan worden ingevoerd.

Wanneer moet de machine ontkalkt worden?

De Saeco HD8917/01 Incanto volautomatische koffiemachine is uitgerust met een AquaClean filter. Dit filter verwijdert de kalk uit het water in de tank. De fabrikant stelt dat dit filter kan worden gebruikt om 5.000 kopjes koffie te bereiden met kalkvrij water. Na deze tijd kan het filter worden vervangen.

Werkt de machine alleen met het AquaClean filter?

Nee. De machine is volledig functioneel, zelfs wanneer het filter niet in gebruik is. Het apparaat moet echter vaker worden ontkalkt.

Kan een hoge bril voor macchiato ook met het apparaat worden gebruikt?

Ja. Dit volautomatische koffiezetapparaat is voorzien van een in hoogte verstelbaar koffiezetapparaat. Zo kan de juiste hoogte zowel voor koffiekopjes als voor hoge glazen worden gebruikt.

Resultaat

De Saeco HD8917/01 Incanto is eenvoudig te gebruiken en een van de apparaten van hogere kwaliteit op het gebied van smaak. Verschillende instellingen maken het mogelijk om de smaak individueel te beeBeïnvloeden. Verder vallen het geslaagde uiterlijk en een goede prijs-prestatieverhouding op in dit toestel.

Twijfel je nog? De Kafffevollautomat vergelijking adviseert over andere goede modellen om een goed overzicht te krijgen.

 • Beoordeling van de auteur
 • beoordeeld 4 sterren


De Saeco HD8917/01 Incanto volautomatische koffiemachine maakt indruk met zijn hoge gebruiksgemak inclusief doordachte zelfreiniging.
Al van verkrijgbaar.