Philips 5000 EP5335/10 koffiezetapparaat Beoordeling

De Philips 5000 EP5335/10 volautomatische koffiemachine biedt gemiddelde functies tegen een goede prijs. Een solide automaat met zelfreinigend en 6 drankjes om uit te kiezen. We laten je zien of de aankoop voor jou de moeite waard is.

Geniet van de beste koffiespecialiteiten

Philips koffiezetapparaat 5000 EP5335/10
De Philips 5000 EP5335/10 volautomatische koffiemachine biedt de belangrijkste functies

Als je graag koffie drinkt en ook thuis wilt genieten van een cappuccino, een espresso of een latte macchiato, dan is deze volautomatische koffiemachine van Philips een goed begin. Het apparaat is uitgerust met een molen zodat de bonen vers gemalen worden voor elk kopje koffie.

Door de goede prijs en de geïntegreerde melkopschuimer snijdt het apparaat in het goede middenveld af bij de beste volautomatische koffiemachines.

De molen van dit apparaat is uitgeschakeld keramiek van hoge kwaliteit gemaakt. Dit draagt bij aan een rustige run en ook aan een lange levensduur. Met dit apparaat kunt u meer dan 20.000 kopjes koffie zetten zonder de molen te vermoeien.

De Philips 5000 EP5335/10 volautomatische koffiemachine ziet er niet alleen nobel uit, maar levert ook op een luxe manier individueel koffiegenot.

Koop hier bij Amazon.de

Technische specificaties van de Philips 500 EP5335/10

 • Voeding: 230 volt
 • Aantal koffiespecialiteiten: 6
 • Melkschuimsysteem: Tweedelig, gemakkelijk schoon te maken
 • Capaciteit watertank: 1,8 l
 • Gewicht: 9 kg
 • Afmetingen: 22,1 × 34 × 43 cm
 • Materiaal: Roestvrij staal

Hier vindt u de Duitse gebruikershandleiding van de Philips 5000 LatteGo.

Uitrusting en functies

Dienst

Met dit apparaat wordt de eenvoudige bediening Gewaardeerd. U kunt uw koffiespecialiteiten gemakkelijk krijgen met een druk op de knop. Daarnaast heeft het apparaat zes verschillende instellingen waarmee je de koffie kunt bereiden zoals jij dat wilt door simpelweg op de bijbehorende knop te drukken.

Verder biedt de volautomatische koffiemachine van Philips ook een Memo, functie, waarmee u sterkte, temperatuur en hoeveelheid kunt bepalen en opslaan. Dit garandeert dat de koffie aan uw smaak voldoet.

Het apparaat is ook gemakkelijk schoon te maken. De Brouwgroep is afneembaar voor reiniging. Ook de Melkopschuimsysteem, die uit twee delen bestaat, kan na elk gebruik gemakkelijk worden gespoeld.

Van buitenaf staat de Philips koffiemachine uit robuust roestvrij staal en kan gemakkelijk worden afgeveegd met een vochtige doek.

Geïntegreerde melkopschuimer voor praktisch werk

De Philips 5000 heeft een geïntegreerde melkopschuimer, waarmee u het melkschuim rechtstreeks in de beker kunt integreren. Zo ontstaat een smakelijk ogende cappuccino net zo snel als een latte macchiato.

Het bakje met de melkopschuimer kan ook in de koelkast worden bewaard, zodat je gemakkelijk restjes kunt bewaren voor de volgende koffie. Voor dit doel is het uitgerust met een hoes. Na gebruik kunt u de melkopschuimer ook in de vaatwasser zetten. Dit garandeert dat kiemvorming, wat gemakkelijk mogelijk is met melk, wordt vermeden.

Bepaal zelf de kwaliteit van de koffie

Met de Philips 5000 EP5335/10 volautomatische koffiemachine heb je vijf verschillende maalgraden Beschikbaar. Dit is relatief weinig in vergelijking, maar is meestal voldoende voor goede resultaten.

De juiste koffietemperatuur is net zo belangrijk als de koffiesterkte. De koffiesterkte wordt gebruikt om de hoeveelheid koffie te bepalen die nodig is voor elk kopje.

Last but not least kunt u ook de hoeveelheid bekervulling kiezen. Het is dus mogelijk om cups van verschillende groottes te gebruiken. Het is ook mogelijk om een dubbele portie voor twee kopjes om te brouwen.

Uitrusting van het apparaat

Het volautomatische koffiezetapparaat van Philips is voorzien van diverse functies die bijdragen aan uw comfort. Aan dit apparaat is een filter bevestigd dat de kalkaanslag uit het water kan verwijderen. Deze AquaClean-technologie helpt ervoor te zorgen dat uw koffiegenot niet wordt beïnvloed door de smaakaantasting van kalkhoudend water en biedt ook bescherming voor dein apparaat.

Kalkaanslag kan zeer schadelijk zijn voor de volautomatische koffiemachine en leiden tot ernstige functionele problemen. Met Philips-technologie kunt u ongeveer 5.000 kopjes koffie gieten voordat u het apparaat moet ontkalken als u het filter regelmatig vervangt.

Het apparaat heeft een praktische Aanraakscherm , waarmee de operatie Eenvoudig en intuïtief is. Vanaf het eerste kopje kunt u genieten van perfecte koffie, zelfs als u nog nooit een volautomatische machine hebt bediend.

Video: Philips 5000 LatteGo recensie

Voor wie is de Philips 5000 EP5335/10 volautomatische koffiemachine geschikt?

Het apparaat is ideaal voor het huishouden. Er is geen speciale kennis nodig om met deze volautomatische koffiemachine direct diverse koffiespecialiteiten te produceren. Daarom is het ook een ideaal apparaat voor beginners.

De volautomatische koffiemachine kan ook in een kleiner kantoor worden gebruikt. De eenvoudige bediening en schoonmaak maakt het mogelijk om het personeel te voorzien van snel koffieplezier.

Voor- en nadelen van de Philips 5000

Voordelen

 • Elegante uitstraling door hoogwaardig roestvrij staal
 • Eenvoudige bediening en reiniging
 • Uitneembare brouwgroep
 • AquaClean-technologie
 • 6 koffiespecialiteiten met één druk op de knop

Nadelen

 • Hoge aanschafprijs
 • Hoge vervolgkosten door filterwissel

Veelgestelde vragen over de Philips 5000 EP5335/10 volautomatische koffiemachine

Welk type koffie is geschikt voor deze volautomatische koffiemachine?

Over het algemeen kan deze vraag niet worden beantwoord. Elke koffieliefhebber heeft een andere smaak, dus de keuze van bonen is heel individueel. U moet echter altijd goede bonen kiezen en niet noodzakelijkerwijs uw toevlucht nemen tot goedkope producten. Zo kunt u met het apparaat een optimaal koffiegenot garanderen.

Hoe hoog kan de cup zijn om onder de uitlaat te passen?

Met dit apparaat is het gebruik van verschillende cupmaten vrij eenvoudig. Naast het normale koffiekopje kun je ook hoge latteglazen gebruiken. Vaten met een hoogte tot 15 cm kunnen gemakkelijk ruimte vinden onder de tuit.

Zijn er containers voor twee soorten bonen?

Nee, je kunt maar één soort bonen tegelijk gebruiken. Er is echter ook een container voor gemalen koffie. Zo kun je ook een kopje koffie zetten van ander poeder, bijvoorbeeld cafeïnevrij.

Wat is de vereiste regelhoogte?

Het apparaat zelf is 34 cm hoog. U moet echter ook ruimte erboven toestaan, zodat u het apparaat kunt vullen zonder het te hoeven verplaatsen. Daarom wordt een positioneringshoogte van ongeveer 60 cm aanbevolen.

Resultaat

De Philips 5000 EP5335/10 is een hoogwaardig apparaat dat zich kenmerkt door een zeer eenvoudige bediening. Toch zijn er verschillende instelmogelijkheden waarmee je zelf de subtiliteiten van de koffiesmaak kunt bepalen.

Het melkopschuimsysteem is geïntegreerd en eenvoudig schoon te maken. De beoordelingen van klanten over deze volautomatische koffiemachine zijn uitstekend en de hoge kwaliteit van het apparaat wordt altijd geprezen. De Philips koffiemachine presteerde ook goed in onafhankelijke tests. Daarom kunt u het apparaat zonder aarzeling aanbevelen voor aankoop.

 • Beoordeling van de auteur
 • beoordeeld 5 sterren

€799,99


 • Philips 5000 EP5335/10
 • Beoordeeld door:
 • Gepubliceerd op: maart 11,

 • Laatst herzien: maart 11,


De Philips 5000 EP5335/10 volautomatische koffiemachine ziet er niet alleen nobel uit, maar levert ook op een luxe manier individueel koffiegenot. Een sterke prijs van € 799,99 spreekt voor het model.