Krups XN304T Nespresso Pixie capsule machine Beoordeling

De Krups XN304T Nespresso Pixie capsulemachine maakt indruk met zijn compacte ontwerp en past in de kleinste ruimte. Het is ontworpen voor het Nespresso koffiecapsulesysteem en biedt u snel en gemakkelijk koffiegenot.

Krups heeft deze capsulemachine voorzien van alle functies die nodig zijn om elke capsule in de kortst mogelijke tijd om te toveren tot een aromatische, smakelijke kop koffie. Hier laten we u zien hoe het apparaat presteert om Nespresso-koffiecapsules te gebruiken.

Hoogwaardige afwerking garandeert een lange levensduur met de Nespresso Pixie

Krups XN304T Nespresso Pixie
De Krups XN304T Nespresso Pixie capsulemachine met zijn chique slanke productontwerp is ideaal voor het kleine huishouden.

De pixie van Krups is een echte blikvanger. De geschroefde zijwanden zijn gemaakt van metaal en geven het apparaat een waardevolle uitstraling. De bekerbak en de hendel zijn ook hoogwaardige afwerking en garanderen dat de machine ook na jaren nog perfect werkt en er goed onderhouden uitziet.

De capsulemachine heeft de hoge kwaliteit van vakmanschap die de apparaten van Krup in het algemeen kenmerkt. Het gebruik van moderne technologie maakt dit compacte apparaat een uitstekende optie als het gaat om het bereiden van koffie uit koffiecapsules. Daarnaast is de Krups Pixie een van de kleinste koffiemachines die momenteel op de markt is. Met een breedte van slechts 11 centimeter past dit apparaat zelfs in het kleinste huishouden.

De Krups XN304T Nespresso Pixie capsulemachine met zijn chique slanke productontwerp is ideaal voor het kleine huishouden.

Koop hier bij Amazon.de

Technische specificaties van de Krups XN304T Nespresso Pixie

 • Voeding: 230 volt
 • Nominaal vermogen: 1260 watt
 • Opwarmtijd: 25 seconden
 • Capaciteit watertank: 0,7 liter
 • Capaciteit capsuleverzamelingscontainer: 9 – 11 capsules
 • Afmetingen: 11,5 x 25,1 x 36,9 cm
 • Gewicht: 2.9 kg

Technische uitrusting van de Pixie capsule machine overtuigt

De drukpomp kan op deze koffiecapsulemachine een werkdruk van 19 bar opbouwen. Zo ontstaat een espresso met een goede crema. Een thermoblock verwarmingssysteem zorgt ervoor dat de machine snel klaar is voor gebruik. Het heeft de bedrijfstemperatuur al in 25 seconden bereikt, dus je kunt ’s ochtends in een mum van tijd je eerste kopje koffie krijgen.

Een van de praktische extra’s van dit apparaat van Krups is een Waarschuwingssysteem voor waterniveau. De geïntegreerde watertank heeft een inhoud van 0,7 liter. Als de watertank leeg is, verandert een wit LED-lampje op de opvangcontainer in rood, zodat u in één oogopslag kunt zien wanneer u water moet bijvullen.

De Nespresso Pixie test review toont: Ongecompliceerde bediening en handling

Koffiecapsules zijn ontworpen om koffiegenot zo gemakkelijk mogelijk te maken. Elke capsule bevat koffiepoeder voor één portie, waarbij ’s werelds beste bonenvariëteiten worden gebruikt om een ongeëvenaarde smaakervaring te creëren. In de capsule blijft de koffie aroma-verzegeld totdat de capsule onmiddellijk voor het zetten door de capsulemachine wordt geopend. Op deze manier blijven gevoelige smaakstoffen perfect beschermd.

De machine wordt eerst ingeschakeld via de aan/uit-schakelaar aan de bovenkant van het apparaat. Terwijl het verwarmingsproces al begint, plaatst u de capsule en sluit u de hendel. Met de Pixie van Krups is het heel eenvoudig om de Nespresso capsule in te brengen en is het bijna onmogelijk om de capsule verkeerd te plaatsen. Vervolgens wordt op de bereidingsknop gedrukt en start de machine automatisch het brouwproces zodra de benodigde temperatuur is bereikt.

Je kunt koffie krijgen van dit apparaat in twee formaten: Espresso en lungo. Voor een lungo wordt 110 ml water gebruikt, terwijl de espresso wordt gebrouwen met slechts 40 ml water. Aan de voorzijde van de machine bevinden zich twee selectieknoppen waarmee de gewenste maat kan worden bepaald.

Het druppelrek kan worden ingeklapt en stelt u in staat om kopjes van verschillende groottes onder de tuit te plaatsen. Een klein espressokopje kan net zo goed gevuld worden als een hoger kopje dat je misschien wilt gebruiken voor een lungo of een latte.

Nespresso Pixie Test reviews tonen aan: De machine trilt tijdens de koffiebereiding en het geluidsniveau is vrij hoog. Omdat de geluiden echter slechts voor een korte tijd voorkomen, worden ze zelden als storend ervaren. De lekkende koffie is heet en straalt een heerlijk aroma uit. De machine levert de beste resultaten met elke capsule.

Na bereiding valt de lege capsule automatisch in een verzamelcontainer. Hierin bijvoorbeeld 11 lege capsules ruimte, waarna de container geleegd moet worden. De lekbak, het waterreservoir en de opvangcontainer voor de capsules zijn afneembaar en kunnen gemakkelijk worden gespoeld. De fabrikant raadt aan om de onderdelen met de hand te spoelen.

Ontkalken van de Nespresso Pixie

De capsulemachine moet regelmatig worden ontkalkt om kalkaanslag te voorkomen die de smaak kan beïnvloeden en het apparaat kan beschadigen. In de gebruiksaanwijzing vindt u een gedetailleerde beschrijving van hoe de ontkalking met dit apparaat kan worden uitgevoerd. Hoe vaak de machine moet worden ontkalkt, hangt af van hoe vaak deze wordt gebruikt en ook van de hardheid van het water dat wordt gebruikt. Gemiddeld moet u het apparaat elke drie maanden ontkalken.

Voor wie is de Pixie capsule machine van Krups geschikt?

De Krups Pixie is ook zeer geschikt voor een klein huishouden, omdat hij erg compact is. Het kan zowel in de keuken als op het bureau op kantoor worden gebruikt.

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Compact ontwerp
 • Hoge druk van 19 bar
 • Snelle opwarmtijd van 25 seconden
 • Koffie verkrijgbaar in twee maten
 • Eenvoudig in gebruik
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen

 • Hoog loopgeluid
 • Veel afval door lege capsules

Veelgestelde vragen

Kunnen koffiecapsules van andere fabrikanten ook worden gebruikt?

Ja, er zijn ook enkele alternatieve leveranciers bij wie u koffiecapsules kunt kopen die overeenkomen met het Nespresso-systeem. Er zijn tegenwoordig echter verschillende koffiecapsulesystemen, dus je moet voorzichtig zijn om de juiste capsules te kopen.

Is het mogelijk om koffie te zetten met melkschuim?

Dit apparaat is niet uitgerust met een melkopschuimer. Als er koffiespecialiteiten worden bereid die melkschuim vereisen, kan de espresso worden bereid in de capsulemachine en kan de melk in een apart apparaat worden geschuimd.

Is het mogelijk om de hoeveelheid water voor elke koffie in te stellen met dit apparaat?

Ja, de hoeveelheid water kan eenvoudig worden aangepast met dit apparaat. Om de hoeveelheid te wijzigen, kunt u de twee knoppen gebruiken die zijn gemarkeerd met een grote en een kleine beker.

Waar wordt deze machine geproduceerd?

Deze capsulemachine wordt geproduceerd in Zwitserland.

Kunnen grotere kopjes onder de uitlaat worden geplaatst?

Ja, je kunt de bekerbevestiging neerklappen. Dus zelfs een kopje past onder de uitlaat. Deze staat dan op dezelfde hoogte als de machine.

Is de machine uitgerust met een auto-stop?

Ja. U kunt de gewenste hoeveelheid water instellen. Zodra dit is bereikt, schakelt de machine automatisch de watertoevoer uit.

Van welk materiaal zijn de zijwanden van het apparaat gemaakt?

De zijwanden zijn gemaakt van aluminium.

Is er een waarschuwing als de watertank leeg is?

Ja, het witte LED-lampje dat normaal op de transparante opvangcontainer schijnt, verandert in een rode kleur. Zo kun je direct zien wanneer je water moet vullen.

Is er ook een functie voor warm water?

Er is geen directe functie voor warm water. U kunt de machine echter starten zonder een koffiecapsule in te brengen. Dan krijg je alleen warm water.

Heeft de machine een waterfilter?

Nee, er is geen waterfilter geïnstalleerd op deze machine.

Is er garantie op deze machine?

Ja, de wettelijke garantie is twee jaar.

Zijn de verwijderbare onderdelen vaatwasmachinebestendig?

Nee, de fabrikant raadt aan om de verwijderbare delen van de capsulemachine met de hand af te spoelen.

Resultaat

Als je snel moet gaan, staat een kopje koffie in minder dan een minuut klaar met de Krups Pixie capsulemachine. Een Samenspel van perfecte temperatuur, druk en waterhoeveelheid uitstekende resultaten mogelijk maken.

Dit apparaat biedt alles wat u zich maar kunt wensen van een capsulemachine in één compact apparaat. De werking is duidelijk end intuïtief en u kunt het kleine apparaat overal plaatsen. Het moderne design maakt deze capsulemachine ook tot een echte blikvanger, wat een hoogtepunt is in elke keuken.

Als u wilt genieten van koffie zonder het proces van filteren of koffiebereiding in een portafiltermachine te doorlopen, zult u zeer tevreden zijn met de Krups Pixie. Dit wordt bevestigd door tal van meningen van klanten. De meeste gebruikers die het apparaat al enige tijd gebruiken, willen de machine niet meer missen. Het apparaat wordt aangeboden tegen een eerlijke prijs en kan worden aanbevolen voor aankoop aan iedereen die Nespresso-koffiecapsules wil gebruiken.

 • Beoordeling van de auteur
 • Waardering 4,5 sterren

€129,99De Krups XN304T Nespresso Pixie capsulemachine met zijn chique slanke productontwerp is ideaal voor het kleine huishouden. Het betrouwbare apparaat is beschikbaar € 129,99.