De’Longhi Nespresso Pixie Capsule Machine Beoordeling

Met de De’Longhi Nespresso EN 124.S Pixie Silver capsulemachine kunt u thuis snel koffiegenot beleven. De compacte machine past ook in de kleine keuken en maakt het mogelijk om binnen enkele seconden een geurig kopje koffie klaar te hebben volgens uw eigen smaak.

De elegante kleine Nespresso capsule machine biedt een uitstekende manier om te genieten van de verscheidenheid aan Nespresso koffie capsules.

Eenvoudige bediening van de De’Longhi Nespresso EN 124.S Pixie Silver capsulemachine

De'Longhi Nespresso EN 124.S Pixie Zilver
De De’Longhi Nespresso EN 124.S Pixie Silver capsule machine is zeer goed doordacht in handling en design.

Deze capsule machine is gemakkelijk te gebruiken. Tot slot kunt u tal van koffiespecialiteiten snel achter elkaar bereiden, zonder veel omstandigheden te hebben. Eerst wordt de capsulemachine ingeschakeld en kies je de cupmaat: Long, lungo of espresso.

De koffiecapsule wordt eenvoudig in de daarvoor bestemde houder gestoken en de machine wordt gesloten. Even later begint de koffie in het kopje te lopen. De bekerbak kan worden aangepast. Je kunt een klein kopje net zo gemakkelijk vullen als een glas voor latte macchiato. Na het zetten van de koffie valt de lege koffiecapsule in een daarvoor bestemde verzamelcontainer. De container ruimt 10 lege capsules, waarna het geleegd moet worden.

De’Longhi heeft bewust gekozen voor een compacte vorm voor dit toestel, zodat de watertank ook wat kleiner is. Het bevat een hoeveelheid van 0,7 liter water. De container kan echter eenvoudig worden verwijderd met een handvat en eenvoudig onder de kraan worden gevuld. De container toont het waterniveau zodat je altijd kunt zien hoeveel water er nog in de tank zit.

Deze capsule machine is uitgerust met een Automatische uitschakeling verschaffen. Als de machine negen minuten niet wordt gebruikt, schakelt deze automatisch uit. Deze functie helpt ook om energie te besparen.

De De’Longhi Nespresso EN 124.S Pixie Silver capsule machine is zeer goed doordacht in handling en design.

Koop hier bij Amazon.de

Specificaties

 • Voeding: 230 volt
 • Nominaal vermogen: 1260 watt
 • Opwarmtijd: 25 seconden
 • Capaciteit watertank: 0,7 liter
 • Pompdruk: 19 bar
 • Capaciteit capsuleverzamelingscontainer: 10 capsules
 • Vooraf ingestelde programma’s: Long, Lungo, Espresso
 • Afmetingen: 11,1 x 32,6 x 23,5 centimeter
 • Gewicht: 2.8 kg

Hier vindt u de Duitse gebruikershandleiding van de Nespresso Pixie van De’Longhi.

Koffiegenot met één druk op de knop met koffiecapsules

Dit apparaat van De’Longhi is ontworpen voor gebruik met de praktische Nespresso koffie capsules geschikt. Elke capsule bevat precies de juiste hoeveelheid koffiepoeder voor één portie. De capsules zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid en u kunt ze ook gebruiken om smakelijke specialiteiten zoals cappuccino te bereiden. De capsule wordt alleen in de machine geopend, zodat de gevoelige koffiearoma’s tot het einde verzegeld blijven. Daarom is de koffie uit de Pixie Silver koffiemachine aromatisch.

Dit apparaat is uitgerust met een thermoblock-systeem, waardoor het mogelijk is om water bijzonder snel te verwarmen. De capsulemachine heeft zijn bedrijfstemperatuur al in 25 seconden bereikt. Met een druk van 19 bar drukt het apparaat het water krachtig door de capsule, zodat espresso kan worden gemaakt met echte crema. Nescafé koffiecapsules kunnen op deze manier optimaal worden bereid.

Modern design overtuigt

De De’Longhi Pixie capsule machine wordt gekenmerkt door een aantrekkelijk ontwerp, dat zelfs met de Red Dot Prijs voor ontwerp. Met zijn compacte vorm is het een juweel voor de keuken en kan het zelfs ruimte vinden op het bureau.

In het geval van capsulemachines wordt vaak bekritiseerd dat de aluminium capsules veel afval veroorzaken, wat schadelijk is voor het milieu. Met de Pixie draagt De’Longhi bij aan het hergebruik van het aluminium van de oude capsules. De zijwanden van het apparaat zijn gemaakt van gerecyclede capsules gemaakt.

Reiniging en verzorging van de capsulemachine

Het schoonmaken van het apparaat is net zo eenvoudig als de bediening ervan. Van buitenaf kunt u gebruik maken van de Pixie gewoon afvegen met een vochtige doek. Het waterreservoir en de Capsule container kan worden verwijderd en gespoeld onder stromend water. Af en toe moet je de machine laten draaien zonder koffiecapsule. Het kan dus ook van binnenuit gereinigd worden.

De capsulemachine moet ook met regelmatige tussenpozen worden ontkalkt. Hoe vaak je dit proces moet doen, hangt af van de waterhardheid in je eigen woonplaats. Het proces van ontkalken is eenvoudig uit te voeren en wordt stap voor stap beschreven in de gebruiksaanwijzing.

Voor wie is de De’Longhi Pixie Nespresso capsulemachine geschikt?

Deze capsulemachine is geschikt voor iedereen die van verschillende soorten koffie houdt en zo nu en dan snel een andere koffiespecialiteit wil bereiden. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste capsule bij de hand te hebben en u kunt binnen enkele seconden koffie bereiden zoals u dat wilt.

Met deze capsulemachine wilde De’Longhi een apparaat maken dat ook geschikt is voor kleine huishoudens. Daarom legde de Pixie de nadruk op verkleinde afmetingen. Zelfs in een kleine keuken kan dit apparaat ruimte vinden. Je hoeft dus niet zonder de moderne koffiecapsuletechnologie vanwege ruimtebeperkingen.

Video: Preview van De’Longhi Nespresso EN 124.S Pixie Silver Capsule Machine

In deze video maak je kennis met de verschillende functies van deze geavanceerde koffiecapsulemachine.

Voor- en nadelen van de Nespresso Pixie

Dit apparaat is een van de kleinste capsulemachines die momenteel op de markt is. De fabrikant De’Longhi heeft al verschillende machines ontworpen voor het Nescafé capsulesysteem en de ervaring van een gerenommeerd merk vloeit in dit product.

Voordelen

 • Snel bereiken van de bedrijfstemperatuur dankzij modern thermoblocksysteem
 • Pompdruk van 19 bar
 • Grote selectie van koffiecapsules bruikbaar
 • Cupmaat selecteerbaar
 • Bekerbak kan in hoogte worden versteld
 • Automatische uitschakeling zorgt voor een laag stroomverbruik
 • Eenvoudige bediening en reiniging
 • Opvangcontainer voor lege capsules
 • Compact ontwerp zorgt voor een kleine voetafdruk
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen

 • Kleine watertank
 • Machine draait relatief luidruchtig

Veelgestelde vragen over dit apparaat

Wat voor soort koffiecapsules kunnen worden gebruikt?

De Pixie van De’Longhi is ontworpen voor het Nespresso capsulesysteem en is daarom alleen geschikt voor capsules die volgens dit systeem zijn vervaardigd. Alle capsules van Nescafé Nespresso kunnen worden gebruikt. Anders zijn er echter ook verschillende andere fabrikanten, waaronder discounters, die capsules voor de machine aanbieden.

Kan de machine ook melk opschuimen?

Nee, deze capsulemachine bevat geen melkopschuimer. Voor het opschuimen van melk kunt u echter een apart apparaat kopen.

Is het mogelijk om speciale producten te kopen voor ontkalking?

Ja, er wordt een praktische ontkalkersset aangeboden voor het apparaat, die het beste tegelijkertijd kan worden besteld. Het is dus bij de hand als je de capsulemachine moet ontkalken. Regelmatig ontkalken verhoogt de levensverwachting van de machine en zorgt ook voor een consistent goede koffiesmaak.

Is de capsulemachine luidruchtig?

Ja, sommige klanten ervaren het loopgeluid van het apparaat als luid.

Waar wordt deze capsulemachine vervaardigd?

Dit model is voor het eerst in Zwitserland gefabriceerd.

Krijg ik ook een startset capsules bij de machine?

Met de aankoop van de De’Longhi capsulemachine wordt u automatisch lid van de Nespresso Club. In de regel hoeft u alleen het aankoopbewijs voor de machine in te dienen en vervolgens de startersetcapsules te ontvangen.

Komt de koffie warm uit de machine?

Ja, de koffie komt op een goede temperatuur in het kopje en het is niet nodig om de kopjes voor te verwarmen.

Is het mogelijk om cappuccino te maken met de machine?

Het type koffie dat met de capsulemachine wordt verkregen, is afhankelijk van de capsule die u gebruikt. Er zitten veel verschillende smaken in de capsules, waaronder natuurlijk cappuccino. Melkopschuimen is echter niet mogelijk met dit model.

Levert espresso een goede crema op?

Ja, dit apparaat werkt met een pompdruk van 19 bar, zodat een uitstekende crema wordt gecreëerd.

Is deze machine uitgerust met een timer?

Nee, een timer is niet inbegrepen bij dit apparaat.

Resultaat

Met de De’Longhi Nespresso EN 124.S Pixie Silver capsulemachine kunt u een breed scala aan Nespresso koffiecapsules gebruiken en genieten van koffie Volledig maatwerk. Elke capsule heeft de grootte van één portie.

Het veelzijdige apparaat heeft een zeer compact ontwerp, zodat koffiegenot ook mogelijk is in een klein huishouden of zelfs op het bureau. Bediening en onderhoud van het apparaat zijn eenvoudig. Het snel bereiken van de bedrijfstemperatuur garandeert dat u binnen enkele seconden een kopje koffie in uw hand heeft.

De meeste klanten zijn met deze capsule machine zeer tevreden en wil ze niet meer missen. De machine wordt ook aangeboden tegen een uitstekende prijs. Om deze redenen kunnen we de aankoop van deze machine ten zeerste aanbevelen.

 • Beoordeling van de auteur
 • beoordeeld 5 sterren

€99,00De De’Longhi Nespresso Pixie capsule machine is zeer goed doordacht in handling en design. De prijs van slechts 99,00 € is prima!