Krups Nespresso Vertuo Plus capsule machine review

De Krups Nespresso XN9031 Vertuo Plus koffiecapsulemachine biedt u drie capsuleformaten en 5 verschillende drankmodi. De capsulemachine is eenvoudig in gebruik en snel klaar voor gebruik. Met de grote selectie van bijpassende capsules kunt u altijd een andere variëteit proberen en een breed scala aan koffiespecialiteiten bereiden.

Krups Nespresso Vertuo Plus – de gemakkelijke manier om van koffie te genieten

Krups Nespresso XN9031 Vertuo Plus
De Krups Nespresso XN9031 Vertuo Plus capsulemachine serveert iedere koffieliefhebber zijn favoriete drankje in het juiste formaat.

Specialiteiten zoals Cappuccino, Latte Macchiatoen Espresso behoren tot de drankjes die steeds meer koffieliefhebbers waarderen. Met de Vertuo Plus kunt u nu thuis van dit plezier genieten zonder dat u een dure volautomatische koffiemachine hoeft te kopen.

Vertuo Plus biedt een nieuw capsulesysteem, waar u kunt genieten van de reeds bekende en populaire smaak van koffie uit de Nespresso capsules in verschillende cupmaten. De volgende maten zijn beschikbaar:

 • Alto cup met 414 ml
 • Mok met 230 ml
 • Americano-style Gran Lungo met 150 ml
 • Dubbele espresso met 80 ml
 • Espresso met 40 ml

Zo kunt u uw koffie niet alleen in smaak, maar ook in grootte aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat de individuele cupmaten ook perfect gedoseerd zijn, is dit systeem drie verschillende capsulegroottes Aangeboden.

De grote capsules worden gebruikt voor de Alto cup en de Mok De middelste capsule wordt gebruikt voor de Gran Lungo en Dubbele espressovariant en de kleine capsule voor de espressogrootte. De bekerbak kan worden aangepast aan precies de juiste cupmaat.

De Krups Nespresso XN9031 Vertuo Plus capsulemachine serveert iedere koffieliefhebber zijn favoriete drankje in het juiste formaat.

Koop hier bij Amazon.de

Technische specificaties van de Vertuo Plus

 • Voeding: 230 volt
 • Nominaal vermogen: 1260 watt
 • Gewicht: 1 kg
 • Afmetingen: 37,5 × 27,7 × 38,2 cm
 • Materiaal: Kunststof
 • Inhoud watertank: 1,1 liter
 • Bijzonderheden: instelbaar tot vijf verschillende cupmaten

Hier vindt u de Duitse gebruikershandleiding van de Vertuo Plus van Krups.

Voor de Vertuo Plus machine is een speciale afzuigtechniek ontwikkeld, die zorgt voor nog betere resultaten. Nadat de capsule is ingebracht en het brouwproces is geactiveerd, wordt de capsule gevuld met 7.000 omwentelingen zodat stromend zetwater de gemalen koffie nog beter kan wassen en de aroma’s kan afgeven. Ook de crema op de espresso slaagt uitstekend met deze methode.

De koffiecapsules zijn vers verzegeldtot het moment dat ze in de machine worden geopend. Daarom kunt u een optimale smaakervaring verwachten. Het proces is echter veel sneller dan bij conventionele koffieproductie.

Het enige dat u hoeft te doen, is de capsule inbrengen, de cupmaat kiezen en de machine starten. In de machine wordt een streepjescode gelezen, die zich op de capsules bevindt. Op deze manier detecteert de machine automatisch de juiste manier om de koffie te bereiden.

Na het brouwproces werpt de machine eenvoudig de gebruikte capsule uit. De capsules zijn gemaakt van aluminium en blikjes gemakkelijk te recyclen worden. Om dit te doen, moeten ze in de gele zak worden geplaatst. Het is niet nodig om de capsules te spoelen voordat ze worden gerecycled.

Comfortabele bediening overtuigt

De machine is eenvoudig te bedienen en is gebruikersvriendelijk Ontworpen. De watertank bevat 1,7 liter, waardoor het een van de grootste in onze vergelijking is. De tank is zwenkbaar en kan ook worden verwijderd en kan daarom gemakkelijk worden gevuld en gereinigd.

Het enige dat u hoeft te doen, is de gewenste cupmaat instellen en de juiste capsule inbrengen. Plaats hiervoor de zilveren hendel op de kop van de machine naar boven en plaats de capsule. Dan wordt de hendel gewoon weer naar beneden geduwd. Al het andere wordt door de machine zelf gedaan, snikald het brouwproces wordt geactiveerd.

De capsule wordt geperforeerd in de machine en vervolgens stroomt het brouwwater er doorheen. De koffie loopt in het kopje onder de uitlaat en de lege capsule wordt automatisch in een container weggegooid.

Als de capsulecontainer vol is: geeft het apparaat weerdat het geleegd moet worden. Voor dit doel kan de container eenvoudig worden verwijderd. Bij het legen moet je het ook onmiddellijk uitwassen. De bekerbak is ook afneembaar, zodat u de machine gemakkelijk schoon kunt houden.

Bovendien heeft het apparaat automatische programma’s voor het reinigen en ontkalken, die u regelmatig moet gebruiken. Hoe vaak je moet ontkalken hangt voor een groot deel af van het kalkgehalte van het water. De machine laat u zien wanneer u een ontkalkingsprogramma moet starten.

De capsulemachine van Krups is snel klaar voor gebruik nadat je hem op de knop aan de bovenkant hebt gezet. Al na 25 of 30 seconden het eerste kopje koffie kan worden verkregen. Als het apparaat langer dan 9 minuten niet wordt gebruikt, wordt het automatisch uitgeschakeld.

Proefpakket inbegrepen

Als u de Krups Vertuo Plus machine koopt, ontvangt u een proefpakket met 12 verschillende koffiecapsules. Zo kunt u de verschillende variëteiten proberen en beslissen over uw favoriete smaak.

Voor wie is de Krups Nespresso Vertuo Plus koffiecapsulemachine geschikt?

De Nespresso machine van Krups is perfect voor wie een veelzijdig koffiegenot zo makkelijk mogelijk wil maken. Hoewel de koffiecapsules niet goedkoop zijn, is het comfort van koffiebereiding onvergelijkbaar en wordt de smaak van de resulterende dranken altijd gewaardeerd door koffieliefhebbers.

De aanschafprijs van de machine is goedkoop en vertegenwoordigt slechts een fractie van de prijs voor een volautomatische koffiemachine. Dankzij de grote Verscheidenheid aan capsules het biedt echter minstens zoveel voorbereidingsmogelijkheden.

Video: Review van de Krups Nespresso XN9031 Vertuo Plus capsule machine

In deze video leert u met welke nieuwe Nespresso capsule maten de machine werkt en hoe de extractie werkt.

Voor- en nadelen van Nespresso Vertuo Plus

Voordelen

 • Ongecompliceerde bediening en reiniging
 • Een verscheidenheid aan koffiecapsules beschikbaar
 • Vijf verschillende cupmaten selecteerbaar
 • Grote watertank
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen

 • Koffiecapsules zijn duur en moeten oorspronkelijk worden gebruikt.
 • Nauwelijks ruimte voor eigen instellingen
 • Relatief hoog bedrijfsgeluid

Veelgestelde vragen over de Krups Vertuo Plus

Wat gebeurt er met de gebruikte capsules?

Na het brouwproces wordt de gebruikte capsule automatisch door de machine uitgeworpen en verzameld in een verzamelcontainer.

Kunnen andere capsules worden gebruikt?

Nee, met de koffiecapsules is elk systeem een beetje anders. Zelfs de normale Nespresso capsules passen niet in dit apparaat. Centifusie-extractie maakt dit systeem aanzienlijk anders dan andere capsulesystemen. Gebruik daarom alleen de originele capsules voor Nespresso Vertuo Plus.

Kunnen de capsules worden gevuld en hergebruikt?

Nee, de capsules kunnen maar één keer worden gebruikt, waarna u ze moet weggooien. Het is niet mogelijk om ze opnieuw te gebruiken.

Welke cupmaten kun je brouwen?

In totaal worden er vijf verschillende cupmaten aangeboden, bereid uit drie verschillende capsulematen. Met de grootste capsule kunt u een kopje koffie maken in de grootte van 414 ml of 230 ml. De middelste capsule is bedoeld voor een cupmaat van 150 of 80 ml, terwijl de kleinste capsule wordt gebruikt voor de typische espresso van 40 ml.

Wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld?

Ja, er is een automatische uitschakeling. Als u het apparaat langer dan 9 minuten niet hebt gebruikt, wordt het automatisch uitgeschakeld.

Hoe groot is de watertank op deze capsulemachine?

De watertank van de Krups Vertuo Plus heeft een inhoud van 1,7 liter.

Is het mogelijk om capsules met thee of cacao te krijgen?

Nee, op dit moment Capsule systeem alleen capsules met verschillende capsule types aangeboden.

Hoe wordt het apparaat gereinigd?

De watertank en de opvangcontainer voor de gebruikte koffiecapsules kunnen worden afgespoeld, evenals de bekerbak. Voor de machine zelf is er een reinigingsprogramma dat kan worden gebruikt om zelfstandig te werken. Er is ook een ontkalkingsprogramma dat moet worden gestart wanneer het apparaat dit aangeeft.

Resultaat

De Krups Nespresso XN9031 Vertuo Plus koffiecapsulemachine biedt u een trendsettende manier om te genieten van Nespresso koffiecapsules. Het nieuwe afzuigsysteem geeft de koffie nog meer smaak en de machine laat je ook kiezen tussen vijf verschillende cupmaten. Voor dit systeem wordt ook een verscheidenheid aan koffies aangeboden, zodat u altijd een nieuwe koffie-ervaring kunt maken met de capsules.

De klantrecensies voor dit apparaat zijn Uitstekend. Het prijst de mogelijkheid om verschillende cupmaten te kiezen en op deze manier de koffie echt naar eigen wens in te richten. De snelle voorbereiding en eenvoudige bediening zijn ook populair bij klanten. Het moderne apparaat is goedkoop in aanschaf en is een verrijking voor elk huishouden waarin goede koffie wordt gedronken. Alleen de prijs hiervoor is iets hoger, maar is passend vanwege de uitstekende resultaten.

 • Beoordeling van de auteur
 • Waardering 4,5 sterren

€139,90De Krups Nespresso XN9031 Vertuo Plus capsule machine voor de prijs van 139,90 € serveert elke koffieliefhebber zijn favoriete drankje in het juiste formaat.