De’Longhi Nespresso EN 125.S capsule machine review

Aandacht: Een nieuwer model is beschikbaar voor deze capsule machine. U vindt ons verslag hier: Naar de De’Longhi Nespresso EN 124.S Pixie Silver capsule machine.

Koffiespecialiteiten behoren tot onze populairste dranken en met de praktische koffiecapsules krijg je in een handomdraai koffie te proeven. Compact en praktisch De’Longhi Nespresso Pixie EN 125.S capsule machine is de kleinste machine in zijn soort en past in de kleinste ruimte. Je kunt dus gemakkelijk een plek vinden voor dit apparaat, zowel in het vrijgezellenappartement als op je bureau op kantoor.

Anders is het apparaat uitgerust met tal van interessante functies dat maakt de operatie tot een waar genoegen.

Koffiecapsules – Een uitstekende beslissing

De'Longhi Nespresso Pixie NL 125.S
De De’Longhi Nespresso Pixie EN 125.S capsulemachine is energiebesparend en bevindt zich in de kleinste ruimte.

De De’Longhi Nespresso EN 125.S is ontworpen voor de praktische koffiecapsules van Nespresso. Elke koffiecapsule bevat precies één portie hoogwaardige poederkoffie. De koffie is aroma-verzegeld in de capsules en de capsules worden alleen geopend in de machine. Zo krijg je een zeer aromatische smaak.

Met de aanschaf van de De’Longhi Nespresso EN 125.S wordt u automatisch lid van de Nespresso Club, waar u veel informatie kunt krijgen over de koffiecapsules. In totaal worden er 23 verschillende koffiemelanges aangeboden, zodat je snel een favoriete blend kunt vinden. Met de De’Longhi machine is het leuk om elke dag een nieuwe blend uit te proberen.

Met de De’Longhi machine kunt u natuurlijk ook genieten van specialiteiten zoals Cappuccino De basis daarvan is een Espresso is. Voor de bereiding van melkschuim is echter een extra apparaat of een pot nodig.

De De’Longhi Nespresso Pixie EN 125.S capsulemachine is energiebesparend en bevindt zich in de kleinste ruimte.

Koop hier bij Amazon.de

Technische specificaties van de De’Longhi Nespresso EN 125.S capsulemachine

 • Voeding: 230 volt
 • Vermogen: 1260 watt
 • Aantal koffiespecialiteiten: 2
 • Aantal bekers: 2 instellingen
 • Automatische uitschakeling: na 9 minuten
 • Capaciteit watertank: 0,7 l
 • Pompdruk: 19 bar
 • Klaar voor gebruik: in 25 seconden
 • Verzamelcontainer: 9-11 capsules
 • Gewicht: 2.5 kg
 • Afmeting: 11 x 23.5 x 32.6cm
 • Materiaal: Roestvrij staal

Geniet van koffie naar uw smaak

De Nespresso EN 125.S biedt u diverse mogelijkheden om Individualiseer koffiegenot. Omdat elke beker wordt bereid met een capsule, kan elk gezinslid gemakkelijk genieten van zijn eigen keuze.

De koffietuit is op dit model verstelbaar, zodat je ook flexibel kunt kiezen bij het kiezen van het kopje. Geniet van je espresso uit het typische kleine kopje dat je kent van het Italiaanse café of kies voor een Macchiato gemaakt van een trendy hoog glas.

Met deze Nespresso-koffiemachine kunt u twee selectieknoppen gebruiken om een espresso of een espresso te selecteren Lungo brouwsel. De lungo verschilt doordat hij met veel meer water wordt gebrouwen dan de espresso. De koffie is daardoor minder sterk, maar bevat extra aroma’s die door de langere zettijd uit de gemalen koffie verwijderd kunnen worden.

Naast deze twee opties kunt u ook de Programmeer zelf de vulhoeveelheid. Om dit te doen, drukt u op een van de optieknoppen totdat de gewenste vulhoeveelheid is bereikt. Het apparaat slaat dit bedrag automatisch op.

Eenvoudige bediening overtuigt

De Nespresso capsule machine kan Eenvoudig in gebruik. Met een druk op de knop kun je espresso of lungo krijgen. De aan/uit-schakelaar van het apparaat is verlicht, zodat u het apparaat snel aan de praat kunt krijgen, zelfs in het donker in de ochtend. Een indicatielampje geeft aan wanneer het apparaat in bedrijf is.

Een automatische uitschakeling schakelt het apparaat uit wanneer het negen minuten niet in gebruik is. Dit apparaat is geïntegreerd in de Energie-efficiëntieklasse A en verbruikt aanzienlijk minder energie dan gelijkwaardige apparaten.

De capsulemachine van De’Longhi is uitgerust met een thermoblock en de temperatuurregeling is automatisch. Het apparaat warmt snel op en is in 25 seconden klaar voor gebruik. Met deze capsulemachine is een kop koffie in een mum van tijd klaar.

Het schoonmaken van het apparaat is ook eenvoudig. De watertank kan eenvoudig te verwijderen en schoon te maken worden. Een niveaubalk geeft het waterniveau weer, zodat u weet wanneer nieuw water moet worden aangevuld. De capsules worden automatisch omgezet in een verlichte Sump en kan gemakkelijk worden weggegooid. De container biedt plaats aan tussen de 9 en 11 gebruikte capsules, dan moet u de container legen.

De opvangcontainer kan ook worden verwijderd, zodat deze gemakkelijk kan worden uitgespoeld. Om de machine schoon te maken, is het raadzaam om van tijd tot tijd een run zonder koffiecapsule te maken. Zo wordt de Leidingsysteem goed worden afgespoeld.

Voor wie is de De’Longhi Nespresso EN 125.S geschikt?

Iedereen die van goede koffie houdt en op elk moment zonder veel moeite een heerlijke espresso of lungo wil zetten, zal vreugde vinden in deze machine. In tegenstelling tot veel grote apparaten is deze capsulemachine ook recht voor de kleine keuken Geschikt. Dankzij het compacte ontwerp past hij gemakkelijk overal.

Liefhebbers van goede espressokoffie zijn meestal enthousiast over de machine. De espresso uit het apparaat wordt gekenmerkt door een uitstekend aroma en er is ook een uitstekende crema gebouwd, wat een perfecte espresso kenmerkt.

Video: Review van de De’Longhi Nespresso Pixie

Bekijk deze video om erachter te komen waarom de capsulemachine een van de beste is.

Voor- en nadelen van de capsulemachine Nespresso EN 125.S

Voordelen

 • Laag energieverbruik
 • Met automatische uitschakeling
 • Keuzeknoppen voor espresso of lungo
 • Waterpeilindicator
 • Verlichte opvangcontainer voor lege capsules
 • Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen

 • Luid rennen
 • Kleine watertank

Veelgestelde vragen

Moet ik altijd de originele Nespresso capsules gebruiken?

Nee. Wat koffiecapsules betreft, zijn er ook verschillende andere opties die in dit apparaat kunnen worden gebruikt. Capsules kunnen in verschillende varianten worden verkregen bij verschillende leveranciers. U moet echter altijd koffiecapsules van bewezen kwaliteit gebruiken om het koffiegenot niet te verminderen. Het is het beste om eerst met een verminderde hoeveelheid uit te proberen welke capsules een goed resultaat bereiken.

Krijg je ook koffiecapsules met het apparaat?

Ja, een starterset met 16 koffiecapsules in verschillende smaken is inbegrepen. De set dient om de individuele rassen te leren kennen en maakt het mogelijk om de machine direct na ontvangst in gebruik te nemen.

Is de watertank verwijderbaar?

Ja, met dit model kan de watertank eenvoudig worden verwijderd. Dit maakt zowel het reinigen als het vullen gemakkelijker.

Kan de vulhoeveelheid worden gewijzigd?

Ja, er zijn verschillende manieren om dit met dit model te doen. Er zijn twee automatische selectieknoppen voor espresso of lungo. De espresso heeft een inhoud van 440 ml, terwijl de capaciteit van de lungo 110 ml is. Bovendien kan de vulhoeveelheid ook handmatig op de machine worden ingesteld. In de gebruiksaanwijzing vindt u de instructies.

Is het mogelijk om melk op te schuimen?

Deze capsulemachine is niet uitgerust met een geïntegreerde melkopschuimer. Het is noodzakelijk om een extra apparaat te kopen om melk op te schuimen.

Schakelt de machine automatisch uit?

Ja, het apparaat is uitgerust met een automatische uitschakeling. Als het apparaat negen minuten ongebruikt blijft, wordt het automatisch uitgeschakeld.

Zijn er accessoires voor ontkalking?

Ja, er is een ontkalkersset beschikbaar, die apart kan worden besteld.

Waar wordt deze machine geproduceerd?

De De’Longhi Nespresso EN 125.S wordt geproduceerd in Zwitserland.

Resultaat

De De’Longhi Nespresso EN 125.S capsulemachine biedt een moderne manier om van koffie te genietenn. De bediening is eenvoudig en probleemloos en de aromabeschermde capsules geven u altijd een optimale koffiesmaak.

Functies zoals een instelbare vulhoeveelheid, Automatische uitschakeling, Waterpeilindicator en nog veel meer maken dit apparaat een uitstekende optie voor koffieliefhebbers. In tegenstelling tot veel andere apparaten is deze capsulemachine compact.

Veel positieve klantrecensies en goede resultaten van onafhankelijke tests bewijzen dat u de gebruikelijke De’Longhi-kwaliteit krijgt met dit apparaat. De prijs is ook redelijk voor de trendy kleine capsulemachine en staat in een uitstekende relatie met het dienstenaanbod.

 • Beoordeling van de auteur
 • beoordeeld 5 sterren


De De’Longhi Nespresso Pixie EN 125.S capsulemachine is energiebesparend en bevindt zich in de kleinste ruimte. Overtuigende prijs van alleen — €.