De’Longhi Dolce Gusto Circolo capsule machine review

De De’Longhi EDG 605.B capsulemachine biedt niet alleen goede prestaties, maar ook een praktisch ontwerp. Door zijn ovale vorm biedt het veel ruimte voor een breed scala aan schepen. Het belangrijkste aspect van deze machine voor Nespresso capsules is echter de snelle en betrouwbare manier waarop koffie wordt gezet.

Veel functies in de Circolo by De’longhi

De'Longhi EDG 605.B NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo Automatisch
De De’Longhi NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo Automatic sluit de cirkel – goede eigenschappen zoals een instelbare hoeveelheid water.

Als koffieliefhebber ben je vandaag kieskeurig geworden en geniet je graag van een vol koffiearoma, zowel in een sterke espresso als in een milde Caffè Americano.

Met dit apparaat kunt u genieten van de verscheidenheid aan Nescafé Dolce Gusto koffiecapsules. Het is ook praktisch dat elke capsule precies één portie vertegenwoordigt. Zo kun je voor iedereen een speciaal kopje koffie drinken volgens de persoonlijke voorkeuren bij de hand houden.

In tegenstelling tot andere modellen van een Nespresso capsulemachine kan de watertoevoer individueel worden aangepast en zo de sterkte van de drank zelf kiezen. Er is ook een eenvoudig te gebruiken wijzerplaat. U kunt de Waterhoeveelheid van Set 25 ml tot 200 ml.

U kunt vertrouwen op de informatie op de capsule of beslissen volgens uw eigen smaak. De watertank heeft een Inhoud van 1,3 liter, een goede maat in vergelijking. Het is echter belangrijk om het waterniveau van de tank in de gaten te houden, omdat er geen waterniveau-indicator is met dit apparaat.

Het Dolce Gusto systeem geeft u een grote flexibiliteit in de keuze van uw dranken. De capsules zijn verkrijgbaar bij verschillende leveranciers in een breed scala aan smaken. Naast Espresso en Lungo ook specialiteiten zoals Caffé Grande, Cafeïnevrij, Cappuccino, Latte Macchiato, Café au Lait en Cortado.

Naast de verschillende soorten koffie zijn er ook thee- en cacaocapsules beschikbaar voor de Dolce Gusto capsulemachine, die net zo makkelijk te bereiden zijn. Dit zorgt voor het hele gezin.

De De’Longhi Circolo Automatic EDG 605.B Capsule machine behaagt de koffiekenner met vele functies, zoals een selecteerbare hoeveelheid water.

Koop hier bij Amazon.de

Technische details van de De’Longhi EDG 605.B capsule machine

 • Voeding: 220 watt
 • Ingangsvermogen: 1500 watt
 • Capaciteit watertank: 1,3 liter
 • Pompdruk: 15 bar
 • Afmetingen: 31,6 × 31,2 × 19,6 cm
 • Gewicht: 3.7 kg
 • Geschikt voor: Nescafé Dolce Gusto koffiecapsules

Praktische kenmerken van de DeLonghi Nespresso capsule machine

Het De’Longhi EDG 605.B model is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Daarom is het apparaat ook uitgerust met een aantal functies die het voor u nog gemakkelijker maken om de koffie te bereiden. Dit omvat bijvoorbeeld de automatische capsule feeder. De capsulehouder van dit apparaat is magnetisch, zodat de capsules automatisch correct worden geplaatst na het inbrengen.

De Autostop-functie in de waterdosering is ook een voordeel. Wanneer de geselecteerde hoeveelheid water is doorgegeven, schakelt het apparaat automatisch het brouwproces uit. Overvolle bekers behoren dus tot het verleden.

Met dit apparaat kunt u kopjes van verschillende groottes gebruiken. Het bekerbakje is verstelbaar, zodat je kleinere espressokopjes dicht onder de tuit kunt plaatsen om spatten te voorkomen. Tegelijkertijd kunt u ook hoge bekers en mokken gebruiken. Zo kun je elk koffiedrankje direct in het juiste kopje laten lopen en je koffie in stijl serveren.

Dolce Gusto biedt niet alleen warme dranken aan. Het is ook mogelijk om koude dranken te krijgen met deze capsulemachine en de bijbehorende capsules van Dolce Vita.

Video: De’Longhi Circolo Beoordeling

Energie besparen door laag stroomverbruik

Dit apparaat van DeLonghi verbruikt ondanks zijn hoge vermogen slechts laag vermogen. Het efficiënte thermoblock verwarmingssysteem verwarmt alleen de benodigde hoeveelheid water in de kortst mogelijke tijd. Daarnaast bespaart de automatische uitschakeling veel elektriciteit. Als er langer dan 5 minuten geen brouwproces wordt gestart, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld.

Omdat deze machine zeer snel zijn bedrijfstemperatuur bereikt en klaar is voor gebruik, interfereert de automatische uitschakeling niet. Zelfs als het apparaat is uitgeschakeld, kunt u snel het volgende kopje koffie behouden blijven.

Voor wie is de De’Longhi EDG 605.B geschikt?

De DeLonghi capsulemachine is het ideale apparaat voor diegenen die goede koffie waarderen, maar niet de tijd en moeite willen investeren in het handmatig zetten van speciale koffies met espresso. Snel bereiken van bedrijfstemperatuur met een even snelle brouwbeurt gaat dit apparaat hand in hand met een eenvoudige bediening, die bestaat uit het inbrengen van een capsule en het indrukken van een knop.

Voor het eenpersoonshuishouden is het apparaat met het Dolce Gusto-systeem zeer geschikt omdat de koffie in de capsules uitstekend vers blijft, zelfs als je maar af en toe een kopje zet. De snelle volgorde, waarin kopje voor kopje achter elkaar kan worden gebrouwen en de grote selectie capsules maken het apparaat perfect voor het gezin.

Voor- en nadelen van De’Longhi Dolce Gusto Circolo

Voordelen

 • Korte verwarmings- en brouwtijd
 • Eenvoudig in gebruik
 • Waterhoeveelheid selecteerbaar
 • Grote watertank
 • Grote selectie koffiespecialiteiten
 • Cup platform verstelbaar
 • Energiebesparing door automatische uitschakeling

Nadelen

 • Geen waterniveau-indicator beschikbaar
 • Geen opvangcontainer voor capsules
 • Capsules bevatten na gebruik nog veel water

Veelgestelde vragen

Wat is de grootste hoeveelheid koffie die je kunt krijgen?

De vulhoeveelheid kan op de wijzerplaat worden aangepast. De hoogste hoeveelheid die je kunt kiezen is 200 ml.

Is het mogelijk om thee te zetten met de machine?

Ja. Met het Dolce Gusto-systeem zijn er niet alleen koffiecapsules, maar ook thee of cacao. Het zetten van een kopje thee met deze machine is dus net zo eenvoudig als het bereiden van koffie.

Is het mogelijk om het programma te selecteren wanneer de LED’s nog rood zijn?

Nee, met dit apparaat kunt u het brouwproces alleen activeren wanneer de bedrijfstemperatuur is bereikt, wat wordt aangegeven door het oplichten van de groene LED’s.

Is het platform voor de cups in hoogte verstelbaar?

Ja, het bekerplatform kan in hoogte worden versteld, zodat zowel kleine espressokopjes als kopjes onder de uitlaat passen.

Hoe moeilijk is het om het waterreservoir te verwijderen?

Kortom, het is gemakkelijk om de watertank te verwijderen. Om ontwerpredenen is het echter aan de achterkant van het apparaat gemonteerd. Afhankelijk van de inbouwlocatie kan het daarom nodig zijn om de capsulemachine van de muur af te halen voordat de watertank kan worden verwijderd.

Kan ik ook Nespresso capsules gebruiken?

Nee. Deze machine is ontworpen voor het Dolce Gusto-systeem, dat verschilt van zowel het Nespresso-systeem als andere capsulesystemen. Daarom kunt u alleen Dolce Gusto-capsules gebruiken. Deze zijn echter verkrijgbaar in een breed assortiment en zijn zowel online als in de supermarkt te verkrijgen.

Is het mogelijk om koffiedranken te maken met melk, zoals cappuccino?

Dit apparaat heeft geen melkopschuimer, dus een cappuccino kan niet op de traditionele manier worden gemaakt. Er zijn echter capsules voor melkschuim. Zo kun je eerst een espresso in het kopje laten lopen en meteen een melkschuimcapsule inbrengen.

Moet dit apparaat worden ontkalkt?

Ja. Ook in deze machine kunnen kalkaanslag ontstaan door het water, dat regelmatig verwijderd moet worden. De frequentie is afhankelijk van de hoeveelheid koffie die je zet. Ook de hardheid van het water speelt een rol. In de regel moet u elke drie tot vier maanden ontkalken.

Is het mogelijk om melk aan de machine toe te voegen in plaats van water?

Nee, dit apparaat mag alleen met water worden bediend.

Resultaat

De De’Longhi EDG 605.B capsulemachine is ontworpen voor het Dolce Gusto capsulesysteem. De keuze voor dit capsulesysteem is vrij groot en u zult snel uw favoriete variëteit kunnen vinden.

Het apparaat wordt ook gekenmerkt door een zeer succesvol ontwerp dat is uitstekend in elke keuken. Klanten geven over deze capsule machine uitstekende beoordelingen en zijn blij om de machine aan te bevelen. Ook is de prijs van het apparaat redelijk voor dit type capsulemachines van een bekende fabrikant.

Daarom kan iedereen die de koffiebereiding gemakkelijker wil maken, worden geadviseerd om het De’Longhi-apparaat te kopen.

 • Beoordeling van de auteur
 • Waardering 4,5 sterren


De De’Longhi EDG 605.B Circolo Automatische capsule machine voor de prijs van — € verrukt de koffiekenner met vele functies, zoals een selecteerbare hoeveelheid water.