Bosch Tassimo My Way 2 capsule machine review

Met de Bosch Tassimo My Way 2 TAS6507 capsulemachine kunt u de espresso op verschillende manieren aanpassen. Temperatuur, sterkte en intensiteit kunnen naar eigen wens worden aangepast. Een slim barcodesysteem zorgt voor de rest. We nemen hier de Tassimo onder de loep.

Met de Bosch Tassimo Espresso met één druk op de knop

Bosch Tassimo TAS6507 Mijn Weg 2
De Bosch Tassimo TAS6507 My Way 2 capsulemachine kan direct worden gebruikt zonder opwarmtijd.

Deze machine werkt met een eigen capsulesysteem. Met de capsulemachine van Tassimo kunt u uw favoriete specialiteit vinden en deze snel bereiden. Elke capsule bevat één portie. Vandaag zijn er meer dan 70 specialiteitenverpakt in deze kleine capsule. Leveranciers zoals Jacobs, Gevalia, Cadbury of Milka bieden dranken zoals espresso, latte, caffè crema, latte macchiato, maar ook cacao en thee en nog veel meer, zodat u precies het juiste kunt vinden voor elke smaak.

Het voordeel is dat je geen melkopschuimer of andere ingrediënten nodig hebt, omdat alles al in de capsule is verpakt.

De Bosch Tassimo TAS6507 My Way 2 capsulemachine kan direct worden gebruikt zonder opwarmtijd.

Koop hier bij Amazon.de

Technische specificaties van de Tassimo My Way 2

 • Voeding: 230 volt
 • Nominaal vermogen: 1500 watt
 • Opwarmtijd: Onmiddellijke bereiding van de drank
 • Capaciteit watertank: 1,3 liter
 • Afmetingen: 29 x 23 x 32,5 centimeter
 • Gewicht: 3.6 kg

Hier vind je de Duitse handleiding voor My Way 2 van Bosch.

Intelligente bereiding van dranken

Bij het bereiden van koffiecapsules kunt u altijd rekenen op de perfecte manier van bereiden. Dit wordt gewaarborgd door een intelligent systeem. De capsules zijn voorzien van een barcode die gelezen kan worden door de Tassimo machine. Dit geeft de capsulemachine de informatie die nodig is om een perfecte drank te brouwen.

De hoeveelheid water, de brouwtemperatuur en de brouwtijd worden precies ingesteld op basis van de barcode-informatie. Het enige wat u dus hoeft te doen is de gewenste koffiecapsule in te brengen en de machine met een druk op de knop in te schakelen.

Personalisatie van de drank

De Tassimo capsulemachine biedt verschillende mogelijkheden om de drank precies volgens uw eigen wensen te bereiden. Als u speciale verzoeken heeft voor uw drankje, kunt u de Raak het bedieningspaneel aan en pas de intensiteit, temperatuur en grootte van de drank aan uw eigen wensen aan. Er is ook een geheugenfunctie waarmee u deze instellingen kunt opslaan.

Verdere kenmerken van de Tassimo-machine

De unit heeft een watertank met een Inhoud van 1,3 liter, die verwijderbaar en gemakkelijk te vullen en schoon te maken is. Nadat de machine met water is gevuld en de capsule is ingebracht, kunt u onmiddellijk de eerste drank bereiden. Dit gebeurt zonder opwarmtijd. Dit wordt gewaarborgd door een innovatief thermoblock verwarmingssysteem.

U kunt ook uw favoriete drankje bereiden in de juiste beker bij Tassimo. Dat Cup platform is verstelbaar en ook verwijderbaar. Je kunt uitgaan van hoge kopjes en latteglazen en kleine espressokopjes.

Het aanraakscherm van de sensor geeft enkele meldingen over de staat van het apparaat. U kunt bijvoorbeeld zien wanneer water moet worden bijgevuld of wanneer het tijd is om de machine te ontkalken. Er zijn automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma’s die het gemakkelijk maken om de capsulemachine te allen tijde schoon te houden.

Na elk gebruik wordt een stoomstoot geactiveerd, waarmee de machine kan worden bevrijd van mogelijke resten. Een schone machine is de beste garantie voor een optimale koffiesmaak.

Regelmatige ontkalking van de Tassimo-machine kan er ook voor zorgen dat de levensduur van de machine wordt verlengd. Er zijn speciaal voor Tassimo ontwikkelde ontkalkingstabletten die uitstekende resultaten behalen bij het ontkalken van de machine.

Dit apparaat wordt gekenmerkt door een zeer laag energieverbruik. Wanneer het apparaat niet in gebruik is, schakelt het over naar de stand-bymodus. Water wordt alleen verwarmd wanneer de koffie moet worden verwijderd. Er is echter geen speciale aan / uit-schakelaar voor het apparaat, dus het moet worden losgekoppeld van de stroom om volledig te worden uitgeschakeld.

De puree van de capsulee werkt met een Britta filter. Dit zorgt ervoor dat er minder kalk of chloor in de koffie komt en verbetert zo de smaakkwaliteit van de warme dranken. De filterpatronen moeten regelmatig worden vervangen. Een indicatie in het display trekt de aandacht wanneer een filterwissel wordt aangegeven.

Voor wie is de Tassimo capsulemachine geschikt?

De Tassimo My Way 2 is geschikt voor iedereen die gebruik wil maken van de koffiecapsules die vandaag door verschillende leveranciers worden gelanceerd. De machine is zeer geschikt voor een enkel huishouden, omdat elke koffiecapsule precies één portie bevat.

Maar de Tassimo-capsulemachine is ook populair in het gezinshuishouden. Elk lid van het gezin kan genieten van zijn eigen specialiteit. In koffiespecialiteiten zoals cappuccino zit de melk al in de capsule, dus je hoeft niet eens melk in huis te hebben om dergelijke koffiedranken te bereiden.

De machine is direct klaar voor gebruik. Dankzij de barcodetechnologie wordt de bereiding geoptimaliseerd zonder dat je zelf iets hoeft bij te dragen.

Video: Ervaringsverslag van de Bosch Tassimo TAS6507 My Way 2 capsulemachine

In deze video wordt de capsulekoffiemachine levendig gepresenteerd en gecontroleerd in zijn functies.

Voor- en nadelen van de Bosch Tassimo TAS6507

Voordelen

 • Bereiding van talrijke koffiespecialiteiten van verschillende merken
 • Kan onmiddellijk worden gebruikt zonder opwarmtijd
 • Perfecte voorbereiding door barcode
 • Aanpassingsopties
 • 4 geheugenslots voor favoriete drankjes
 • Automatische reiniging na elk gebruik
 • Automatisch ontkalkingsprogramma
 • Laag energieverbruik

Nadelen

 • Bevestigd aan het Bosch-systeem
 • Geen aan/uit schakelaar
 • Luidruchtige werking

Veelgestelde vragen over dit apparaat

Welke capsules kunnen worden gebruikt?

Alle Tassimo capsules kunnen met dit apparaat worden gebruikt. Er zijn meer dan 70 verschillende specialiteiten om uit te kiezen, dus iedereen kan een favoriete variëteit vinden.

Heeft het apparaat een waterfilter?

Ja, u kunt een Britta-filter gebruiken met dit apparaat. De cartridge moet regelmatig worden vervangen. De tijd wordt aangegeven door een display in het bedieningspaneel. Chloor en kalk kunnen door het filter worden uitgefilterd en de smaakbeleving verbeteren. De machine kan echter ook zonder filter worden gebruikt.

Is het mogelijk om alleen warm water te verwijderen?

Als u alleen warm water wilt krijgen, kunt u een lege schijf gebruiken, die is inbegrepen in de leveringsomvang.

Is de koffietemperatuur heet?

Ja, de koffie uit de machine is erg heet. Je moet even wachten voordat je het kunt drinken.

Welke cuphoogte kan worden gebruikt?

Het cupplatform is op dit apparaat verstelbaar. Daarom kunt u ook zonder problemen hoge kopjes gebruiken. De maximale hoogte is ongeveer 16 cm.

Waar is de watertank van dit apparaat?

De watertank van deze machine is aan de achterkant van het apparaat gemonteerd. Het is zeer eenvoudig te verwijderen en kan gemakkelijk direct onder de kraan worden gereinigd of gevuld.

Worden de instellingen opgeslagen wanneer het apparaat wordt losgekoppeld?

Ja, de instellingen blijven behouden, zelfs in het geval van een stroomstoring.

Moet het worden ontkalkt ondanks filteren?

Ja, zelfs het filter kan het kalkgehalte niet volledig verwijderen. Ontkalken moet echter veel minder vaak worden uitgevoerd als het filter wordt gebruikt. Ook zal de koffie beter smaken door een hogere waterkwaliteit.

Is het mogelijk om zelf de cupmaat te bepalen?

Ja, door de hoeveelheid water te regelen, kunt u de cupmaat wijzigen. Het toevoegen van meer water kan echter ook leiden tot veranderingen in smaak.

Resultaat

Met de Bosch Tassimo My Way 2 wordt elke beker individueel aangepast en perfect voorbereid door de capsuleherkenning met barcode. Of het nu espresso, cappuccino of cacao is, je favoriete drankjes zijn in een mum van tijd klaar.

Deze koffiecapsulemachine overtuigt met superieure technologie en heeft veel enthousiasme bij klanten veroorzaakt. Bijna alle klantrecensies zijn positief. Klanten melden dat ze hun Tassimo-capsule gebruikenmachine constant in gebruik en zijn ook enthousiast over het grote aanbod van meer dan 70 specialiteiten. Dit apparaat kan worden aanbevolen voor aankoop door iedereen die op het Bosch-systeem wil vertrouwen.

 • Beoordeling van de auteur
 • beoordeeld 4 sterren

€72,90De Bosch Tassimo TAS6507 My Way 2 capsule machine voor de prijs van € 72,90 kan direct worden gebruikt zonder opwarmtijd. Veel verschillende instelmogelijkheden zorgen voor een eenvoudige en tegelijkertijd individuele koffiebereiding.