Bosch TAS6003 Tassimo My Way capsule Machine Beoordeling

Aandacht: Er is een nieuwere versie voor dit apparaat: Naar de Bosch Tassimo My Way 2

Met de Bosch TAS6003 Tassimo My Way is het nu eenvoudig om met één druk op de knop thuis heerlijke koffiespecialiteiten te zetten. De moderne machine maakt het zelfs mogelijk om de drankjes te individualiseren. Met de chique capsulemachine van Bosch wordt uw koffie een zeer persoonlijk genot met barista-kwaliteit die u zal inspireren.

De combinatie van eenvoudige bediening, een grote selectie van variëteiten en een optimaal koffiearoma maken deze machine een must-have voor echte koffieliefhebbers die het dagelijks leven een beetje gemakkelijker willen maken. Bekijk nu de kenmerken van deze capsulemachine en vorm je eigen oordeel.

Personaliseer uw koffiegenot

Bosch TAS6003 Tassimo Mijn Manier
Met de Bosch TAS6003 Tassimo My Way capsulemachine zijn individuele voorbereidingsinstellingen mogelijk.

De naam “Mijn weg” is heel slim gekozen voor dit apparaat, omdat dit apparaat van Bosch een van de weinige capsulemachines is waarmee je op een heel persoonlijke manier je koffie kunt zetten.

U kunt de Intensiteitde Hoeveelheid En de Temperatuur in drie verschillende niveaus. Daarnaast vindt u op de machine eenvoudig te gebruiken sensorknoppen waarmee u uw instelling kunt kiezen. Je hebt dus in totaal 27 verschillende manieren om je koffie te zetten.

Zodra u de instellingscombinatie hebt gevonden, kunt u deze eenvoudig opslaan. De Bosch TAS6003 Tassimo My Way capsule machine biedt vier geheugenlocaties.

Met de Bosch TAS6003 Tassimo My Way capsulemachine zijn individuele voorbereidingsinstellingen mogelijk.

Koop hier bij Amazon.de

Technische specificaties van de Bosch TAS6003

 • Voeding: 230 volt
 • Nominaal vermogen: 1500 watt
 • Opwarmtijd: Klaar voor onmiddellijk gebruik
 • Capaciteit watertank: 1,3 liter
 • Afmetingen: 290 mm x 230 mm x 325 mm
 • Gewicht: 3.2 kg

INTELLIBREW-technologie – het voordeel van Tassimo

De Bosch capsulemachine is ontworpen voor capsules van het Tassimo-systeem. Dit systeem kenmerkt zich door het gebruik van Streepjescodes op de koffiecapsules. Deze geven de machine precies de juiste informatie over de zettijd en temperatuur, wat de beste resultaten oplevert voor de betreffende koffiespecialiteit. Daarom heeft de koffie altijd een perfecte smaak.

De Tassimo capsules kunnen worden verkregen in een grote selectie. Merken als Jacobs, Costa y Gevalia bieden verschillende koffiespecialiteiten aan. Theecapsules van Twinings en cacaocapsules van Cadbury zijn ook verkrijgbaar. Zo kunt u snel warme dranken bereiden voor het hele gezin met een enkele machine.

Geniet van maximaal comfort bij het zetten van koffie

De Bosch Tassimo capsulemachine biedt u het voordeel dat u geen lange voorbereidingen nodig heeft om zo’n koffie te bereiden. Met dit apparaat wordt de koffie volautomatisch bereid met een druk op de knop.

Wanneer u het apparaat inschakelt, hoeft u niet lang te wachten tot de bedrijfstemperatuur is bereikt. De machine warmt direct op en kan direct na het inschakelen de eerste koffie zetten. De watertank biedt u een Inhoud van 1,3 liter, wat in vergelijking nogal genereus is. Het waterreservoir is afneembaar, zodat u deze gemakkelijk direct onder de kraan kunt vullen.

Het bekerplatform kan worden verwijderd, zodat zelfs hoge kopjes of glazen onder de uitlaat passen.

Een Sensor Touch-bedieningspaneel maakt een intuïtieve bediening van de capsulemachine mogelijk en vereenvoudigt ook de selectie van individuele instelopties. Op het bedieningspaneel kunt u ook belangrijke informatie lezen over de staat van de machine.

Daarnaast kunt u ook vanaf het bedieningspaneel aflezen wanneer het nodig is om de machine te ontkalken. Er wordt dus niets aan het toeval overgelaten met deze machine.

Verzorging en reiniging van de capsulemachine

Het reinigen van uw Bosch TAS6003 Tassimo My Way is ook eenvoudig. Inbegrepen in de levering is de Tassimo Service T-Disc bevatten. Als u ze in de machine plaatst, kunt u optioneel een Reinigu gebruikenof het ontkalkingsprogramma. De machine voert vervolgens zelfstandig de nodige stappen uit. Alle verwijderbare onderdelen van de machine kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gewassen.

Verdere kenmerken van de Bosch capsulemachine

De Tassimo My Way is uitgerust met een innovatief verwarmingssysteem. Dit maakt het mogelijk om de hoeveelheid water te verwarmen volgens de vraag. Evenzo schakelt het apparaat automatisch uit wanneer er geen brouwproces aan de gang is. Op deze manier kan elektriciteit worden bespaard en wordt de machine gekenmerkt door een uitstekende energie-efficiëntie ondanks het hoge wattage.

Last but not least overtuigt de My Way capsulemachine met een aantrekkelijk design, dat verkrijgbaar is in verschillende modieuze kleuren. Zo kunt u de machine perfect combineren met uw keuken. Het is ook compact gebouwd, zodat het zelfs op een klein oppervlak snel past. De behuizing is gemaakt van kunststof en is gemakkelijk af te vegen.

Voor wie is de machine geschikt?

Deze handige koffiemachine met capsules is heel eenvoudig voor elk huishouden perfect geschikt. Het kan gemakkelijk worden opgezet in een klein eenpersoonshuishouden met weinig ruimte. Elke capsule is precies één portie koffie, zodat je als individu geen pot hoeft in te schenken, maar een kopje koffie kunt bereiden.

In het huishouden met meerdere personen heeft het apparaat ook voordelen. De watertank is voorzien van 1,3 liter rijk en je kunt snel achter elkaar meerdere kopjes koffie bereiden. Daarnaast kunnen vier favoriete instellingen worden opgeslagen, zodat vier personen hun persoonlijke instelling kunnen opslaan. Elke beker kan worden gebrouwen met een ander type capsule. Het enige wat je nodig hebt is een overeenkomstige voorraad capsules.

Video: Review van de Bosch Tassimo My Way TAS6002 capsule machine

In deze video wordt de capsulemachine in detail in gebruik genomen.

Voor- en nadelen van de Bosch My Way

Voordelen

 • Koffie met één druk op de knop
 • Individualiseringsopties voor hoeveelheid, temperatuur en intensiteit
 • Intellibrew met barcode voor perfect koffiegenot
 • Geen voorverwarmingstijd
 • Automatische uitschakeling
 • Laag stroomverbruik
 • Grote watertank
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen

 • Beperkt tot het Bosch capsulesysteem
 • Relatief hoog loopgeluid
 • Koffietuit spatten
 • Grote hoeveelheid afval door lege capsules

Veelgestelde vragen

Is de smaak van de Tassimo My Way beter?

Met deze capsulemachine kun je zelf enkele instellingen, zoals de intensiteit, aanpassen. Daarom is een meer persoonlijke smaakervaring mogelijk. De machine maakt gebruik van de Tassimo capsules, waar een breed scala aan smaken is. Daarom is het de moeite waard om verschillende soorten capsules te proberen om uw eigen favoriete smaak te vinden.

Is er ook een capsule voor heet water voor thee?

Nee, er is geen capsule voor warm water. Er zijn echter theecapsules beschikbaar, dus u kunt een thee op dezelfde manier zetten als een koffie.

Hoe lang duurt het om de koffie klaar te krijgen?

Met deze machine duurt het slechts ongeveer 30 seconden om een afgewerkt kopje koffie te krijgen. Dit komt omdat er geen opwarmtijd nodig is met dit apparaat. Zodra de capsulemachine is ingeschakeld, kunt u de capsule inbrengen en het brouwproces onmiddellijk starten via de Sensor Touch-knop.

Hoe het apparaat schoon te maken

Deze capsulemachine heeft automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma’s. Als u deze programma’s wilt activeren, plaatst u de meegeleverde serviceschijf en selecteert u een van de twee programma’s. Het apparaat heeft ook een indicator die aangeeft wanneer het apparaat moet worden ontkalkt.

Zit er een ingebouwd waterfilter op dit apparaat?

Nee, deze capsulemachine is niet uitgerust met een waterfilter. Daarom moet het ook regelmatig worden ontkalkt. Hiervoor is een automatisch programma beschikbaar. Als u gefilterd water wilt gebruiken, heeft u een extra waterfilter nodig, zoals Britta.

U kunt ook Nespresso capsules of koffiepads gebruiken.

Nee, er zijn verschillende capsulesystemen die niet compatibel zijn met elkaar. Daarom, voor dGebruik deze machine alleen die capsules die zijn ontworpen voor Tassimo. Koffiepads behoren ook tot een ander systeem van koffieproductie en kunnen ook niet in deze machine worden gebruikt.

Resultaat

De Bosch TAS6003 Tassimo My Way capsulemachine biedt optimaal comfort en voortreffelijk koffiegenot. Hiervoor biedt het apparaat verschillende instelmogelijkheden, die ook kunnen worden opgeslagen. Aan snelheid ontbreekt het apparaat niet. Er is geen verwarmingsfase nodig en u hoeft alleen maar de machine in te schakelen en u kunt beginnen met brouwen. 30 seconden later houd je een geurige kop koffie in je hand.

De overgrote meerderheid van de klanten is enthousiast over het praktische model van Bosch, dat ook indruk maakt met zijn chique design. Deze capsulemachine is ook verkrijgbaar tegen een goede prijs, dus we raden aan om hem te kopen voor liefhebbers van het Bosch-systeem.

 • Beoordeling van de auteur
 • Waardering 4,5 sterren

€76,64Met de Bosch TAS6003 Tassimo My Way capsulemachine zijn individuele voorbereidingsinstellingen mogelijk. Eerlijke prijs-prestatieverhouding van alleen € 76,64.