Baratza Sette 30 AP Espresso Grinder Beoordeling

De Baratza Sette 30 AP van de bekende kwaliteitsfabrikant kenmerkt zich door een Uitstekend Slijptechnologie, die verder is ontwikkeld.

Deze elektrische koffiemolen is in staat om de fijnste gemalen koffie te produceren, die optimaal geschikt voor gebruik in de portafiltermachine. We presenteren deze kantmolen hier in detail.

Nieuwe slijptechnologie met meer precisie

Baratza Sette 30 Zoekertjes
De Baratza Sette 30 AP espressomolen maakt indruk met extreem gelijkmatig gemalen koffie gemalen.

Baratza komt uit het Arabisch en verwijst naar een plek waar koffie wordt genoten. De aantrekkelijke buitenkant van de Sette 30 AP is eenvoudig en futuristisch, zodat de koffiemolen perfect in elke keuken kan worden geïntegreerd.

Deze Baratza koffiemolen maakt gebruik van een nieuwe maaltechniek die is ontworpen voor een grotere precessie en snelheid. De nieuwe technologie is gemaakt door de experts van Baratza in jaren van ontwikkelingswerk.

In conventionele conische slijpmachines draait de binnenste kegel tegen een buitennegatief. Met de nieuwe Baratza koffiemolen is dit echter precies het tegenovergestelde. Het buitenste deel roteert, niet de binnenste kegel.

Een voordeel van deze nieuwe technologie is dat de slijper horizontaal kan worden geïnstalleerd. Hierdoor kan de gemalen koffie direct uit de molen vallen en hoeft deze niet via een omweg naar de uitlaat te worden geleid. Dit betekent dat er na het malen geen koffiepoeder in de molen achterblijft.

U hoeft de koffiemolen dus minder vaak schoon te maken en als u een nieuwe maalgraadinstelling kiest, treedt deze onmiddellijk in werking, zonder dat oud koffiepoeder eerst naar de uitlaat komt.

Een ander voordeel is de hoge snelheid waarmee de koffiemolen werkt. Afhankelijk van de bonen en de mate van malen kan dit apparaat tot 5,5 gram per seconde malen, deelswijs over twee keer zo snel net als andere espressomolens. Daarmee is het, althans in deze prijsklasse, zeker een recordhouder.

De Baratza Sette 30 AP espressomolen maakt indruk met extreem gelijkmatig gemalen koffie gemalen.

Koop hier bij Amazon.de

Technische specificaties van de Baratza koffiemolen

 • Voeding: 230 volt
 • Vermogen: 280 watt
 • Afmetingen: 13 cm x 40 cm x 24 cm
 • Gewicht: 3.2 kg
 • Capaciteit bonencontainer: 300 – 400 gram
 • Capaciteit opvangcontainer: 160 gram
 • Materiaal behuizing: kunststof
 • Grinder: Innovatieve conische slijper gemaakt van roestvrij staal
 • Grinder gradaties: 31

Hier vindt u de gebruikershandleiding van de Baratza Sette 30.

Precisie bij het slijpen van de graad

Met dit apparaat kunt u de slijpgraad instellen 30 verschillende instellingen kiezen. Bovendien wordt het apparaat geleverd met enkele ringen die kunnen worden geplaatst om de mate van slijpen te veranderen. Dit levert niet alleen uitstekende gemalen koffie op voor de espressomachine, maar kan de koffiemolen ook gebruiken voor gewone filterkoffie.

De aanpassing van de slijpgraad is zeer nauwkeurig, zodat u bij elke maling uniform resultaat kan bereiken. De gemalen koffie is zeer uniform en de espresso kan uitstekend geëxtraheerd worden in het portafilter.

Gelijkmatig gemalen koffie is een van de belangrijkste componenten voor eersteklas espresso. Deze machine is dus ideaal als u in het bezit bent van een portafiltermachine en op zoek bent naar de juiste koffiemolen.

De Baratza Sette 30 AP biedt u ook de mogelijkheid om de hoeveelheid gemalen koffie automatisch te portioneren. Voor dit doel is het apparaat uitgerust met een timer. Dit bepaalt hoe lang het gemalen is. Ook hier is een zeer nauwkeurige fijnafstelling mogelijk. U kunt de tijd instellen op binnen 0,1 seconden.

Verdere kenmerken van de elektrische koffiemolen Sette 30 A van Baratza

De koffiemolen is uitgerust met een bonencontainer, die 300 – 400 gram bonen Ik zou de commissaris willen vragen of hij bereid is de De container kan goed worden afgesloten met een deksel om de bonen vers te houden, zelfs als je ze niet meteen consumeert. U kunt de bonencontainer ook aan de molen vergrendelen en gemakkelijk verwijderen, zelfs als deze gevuld is.

Er wordt een verzamelcontainer meegeleverd, waarin zo’n 160 gram gemalen koffie past. Het is elkmaar ook mogelijk om het portafilter direct vanuit de koffiemolen te laten vullen. U kunt ook de containers van gangbare zetsystemen zoals Clever of Hario onder de koffie-outlet plaatsen.

Voor wie is de Baratza koffiemolen geschikt?

De Baratza Sette 30 AP espressomolen is meer gericht op beginners, maar de functies kunnen ook voldoende zijn voor gevorderde gebruikers, afhankelijk van de vereisten.

Met deze molen kunt u koffiepoeder produceren voor alle soorten bereidingen. Of u nu de voorkeur geeft aan French Press voor filterkoffie of espresso uit het portafilter, versgemalen koffie verbetert de smaak van elke koffie.

De Baratza Sette 30 AP is in staat om perfect gemalen koffie te malen in verschillende korrelgroottes. U kunt dit apparaat dus gebruiken als u een portafiltermachine gebruikt, maar ook voor normale filterkoffie of een andere manier van bereiding.

Met deze koffiemolen krijgt u een hoogwaardig model dat gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken is en ook gemalen koffie van hoge kwaliteit Geproduceerd. Voor deze functies is de Sette 30 AP vrij goedkoop in termen van prijs.

Video: Review van de Baratza Sette 30 AP

In deze video wordt de espressomolen zeer nauwkeurig gepresenteerd.

Voor- en nadelen van de koffiemolen van Barazta

Voordelen

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Innovatieve slijptechnologie
 • 30 maalgraad instellingen
 • Homogene gemalen koffie
 • Perfect voor portafilter machine
 • Grote bonencontainer

Nadelen

 • Kunststof behuizingsmateriaal
 • Onnauwkeurig geplaatste portafilterhouder
 • Minder geschikt voor grove korrelgroottes

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal is de bonencontainer van de Baratza Sette gemaakt?

De bonencontainer van de Sette is, net als alle andere delen van de behuizing, gemaakt van plastic.

Wat laat het display van de koffiemolen zien?

Met deze koffiemolen lees je de looptijd in seconden af op het display. Zo kom je er in één oogopslag achter hoe lang er nog maalt.

Wordt het beeldscherm automatisch uitgeschakeld?

Ja, kort nadat het werkproces is voltooid, schakelt het display automatisch uit.

Kan de koffie fijn genoeg gemalen worden voor espresso?

Ja, de fijne instellingen van deze koffiemolen zorgen voor een zeer fijnkorrelige, homogene gemalen koffie, die precies goed is voor de portafiltermachine. De espresso slaagt uitstekend.

Is het ook mogelijk om filterkoffie te malen met een molen?

Ja, het apparaat heeft verschillende slijpgraadinstellingen. Dit maakt het mogelijk om de juiste korrelgrootte te bereiken voor espresso en voor andere soorten bereidingen zoals filterkoffie. Voor grove korrelgroottes, zoals de voorkeur voor een Franse pers of Karlovy Vary-pot, is deze koffiemolen echter minder geschikt. Bij de fabrikant kan echter een extra molen worden verkregen, waarmee ook de grove korrelgroottes kunnen worden bereikt.

Kan de gemalen koffie direct in het portafilter worden gevuld?

Ja, dit apparaat heeft een rail waarin u het portafilter kunt bevestigen. Op deze manier kan de gemalen koffie direct gevuld worden. Als alternatief kan de gemalen koffie ook worden gemalen in de meegeleverde verzamelcontainer.

Van welk materiaal is de koffiemolen gemaakt?

Alle containers en de buitenste delen van deze koffiemolen zijn gemaakt van kunststof en zeer gemakkelijk te onderhouden. De hoogwaardige conische molen in het apparaat is gemaakt van roestvrij staal.

Resultaat

De Baratza Sette 30 AP koffiemolen is een uitstekend professioneel model, waarmee je ook espresso kunt gebruiken. perfecte gemalen koffie kan produceren, zoals voor een normale filterkoffie. Het apparaat heeft een compact ontwerp en overtuigt ook met zijn modernhet ontwerp dat is ontworpen in de vorm van het getal zeven.

Ook de technologie van de kleine Baratza overtuigt. Een speciaal ontwikkelde conische molen wordt gebruikt, waarin daarentegen het buitenste deel roteert en niet de binnenste kegel. Portafilter of Hario handfilters kunnen eenvoudig in de koffiemolen worden gehangen, zodat decanteren niet nodig is. Er is echter ook een verzamelcontainer inbegrepen, die de gemalen koffie kan verzamelen.

De Sette 30 AP kenmerkt zich door een uitstekende prijs-prestatieverhouding. DeDe Voorzitter. — Aan de orde is het verslag ( veel voordelige klantrecensies en scoorde ook goed in onpartijdige tests. Daarom kan deze koffiemolen ook elke koffieliefhebber aanraden voor aankoop.

 • Beoordeling van de auteur
 • Waardering 4,5 sterren

€249,00


 • Baratza Sette 30 AP
 • Beoordeeld door:
 • Gepubliceerd op: maart 11,

 • Laatst herzien: maart 11,


De Baratza Sette 30 espressomolen voor de prijs van 249,00 € verrukt met extreem gelijkmatig gemalen koffie.