Vienesso Barista Tamper Set Beoordeling

Vienesso Tamper Set Test Review ▷ Functies ✅ Quality ✅ Design ✅ PrijsTIPS 🔥 ✅ * koop goedkoop *

De Vienesso Barista Tamper Set met een diameter van 51 mm is een uitstekende aanvulling op een portafilter machine. Het perfect en gelijkmatig persen van de gemalen koffie in de zeef is een van de geheimen van een echt goede espressokoffie. Met de set van Vienesso is dit persen heel eenvoudig. De set is stijlvol vormgegeven en daardoor ook een perfect cadeau-idee voor de gepassioneerde espressovriend.

Knoeien met de Vienesso Set

Vienesso Tamper
Vienesso Tamper voor portafilter

Het belangrijkste doel bij knoeien is om de gemalen koffie zo soepel mogelijk en vlak in het portafilter samen te persen. De gemalen koffie wordt hiervoor gelijkmatig geperst. Zodra de gemalen koffie niet gelijkmatig wordt geperst, zoekt het binnenkomende hete water eerst naar de weg van de minste weerstand en werkt het zich een weg door het koffiepoeder in gegroefde kanalen.

Het juiste geknoei kan een groot effect hebben op de smaak van de espresso. Zelfs met een goede portafiltermachine en zacht geroosterde espressobonen een slecht resultaat kan worden bereikt als er niet goed met het koffiepoeder wordt geknoeid. Om deze reden is de Vienesso Barista Tamper Set ook een aankoop die belangrijk is voor elke eigenaar van een espressomachine.

Dit resulteert in een ongecontroleerde extractie, omdat de smaken niet onmiddellijk uit de hele gemalen koffie kunnen worden verwijderd. De koffie smaakt flauw, zuur, ondergeextracteerd (dun). Met de Vienesso Barista Tamper kan dit probleem eenvoudig worden vermeden. De pons heeft een perfect recht rvs oppervlak en met het handige houten handvat kan een gelijkmatig verdeelde druk worden uitgeoefend. Zo kan elk brouwsel perfect slagen en smaakt de espresso altijd optimaal.

Bij aankoop van de Tamper Set van Vienesso krijg je ook de Barista E-Boek, die tal van uitstekende tips bevat om je op weg te helpen naar de perfecte espresso. Je kunt meer te weten komen over verschillende brand- en maalgraden en ook verschillende koffiespecialiteiten leren kennen die met espresso worden bereid.

Voor een perfect resultaat is de set van Vienesso ideaal. De prijs van — €, onverslaanbaar! En met de kortingscode “siebland” krijg je nog eens 5% korting.

Koop hier bij Amazon.de

Eenvoudige bediening overtuigt

De juiste persing is dan ook een must als je thuis perfecte espressokoffie wilt bereiden. De Vienesso Barista Tamper is het ideale hulpmiddel voor eenvoudig werken.

Eerst wordt de gemalen koffie zo fijn mogelijk gemalen en gelijkmatig verdeeld in de zeef. Dan oefent de Vienesso Barista Tamper zelfs druk uit op de gemalen koffie. Het houten handvat ligt stevig in de hand en is gemakkelijk te begeleiden. Zo zorg je ervoor dat je aan het werk bent glijdt niet uit, wat kan leiden tot een schuin of ongelijk resultaat.

Het schoonmaken van de tamper is ook eenvoudig. Om dit te doen, kan de voet eenvoudig van het houten handvat worden losgeschroefd en worden gespoeld. De voet is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is vaatwasmachinebestendig. Hierdoor blijft de voet hygiënisch en kan het houten handvat zijn glans lang behouden.

Houten handgrepen mogen alleen met de hand worden gewassen.

De set bevat een praktische tampermat die naast de portafiltermachine kan worden geplaatst. Na gebruik kunt u de tamper erop plaatsen en zo voorkomen dat u gemalen koffie op de keukenoppervlakken verspreidt. De tampermat is zo ontworpen dat de tamper erop wordt geplaatst. niet te schaden en dient goed over een lange periode van tijd.

Als je interesse in Tampern nu is gewekt, krijg je hier nog meer keuze.

Kopieën van Vienesso

In onze test ontvingen we twee van de 51 mm diameter tampers. Beide zijn gemaakt met een hoogwaardig echt houten handvat. Dit is een handvat in donker eiken en beukenhout. Het prachtige, bijna espressokleurige hout, past zich perfect aan zijn doel aan.

We kregen ook een soort tamperstation van roestvrij staal. De onderkant van het apparaat is gemaakt van hetzelfde materiaal als de sabotagemat en kan gemakkelijk worden gescheiden van het roestvrijstalen frame. Zo is een grondige reiniging gegarandeerd.

Het meegeleverde e-book en inbegrepen in de prijs biedt de koper ook nuttige informatie over het onderwerp espresso en de bereiding ervan. De Barista Nieuwkomers krijg handige tips en trucs over het maken van een perfecte espressokoffie.

Het bedrijf Vienesso heeft nog steeds tal van andere producten in de aanbieding. Molens, borstels, tee-boxen en nog veel meer wordt met grote zorg en hoge kwaliteit vervaardigd.

De versie in donker eiken is de Limited Edition 2019 van het bedrijf Vienesso.

Functies in één oogopslag

Diameter koffiestamper: 51 mm
Materiaal stamper: roestvrij staal
Materiaal handvat: echt hout
Afmetingen: 5.1 × 5.1 × 8cm
Leveringsomvang: Espresso Tamper en Tamper Matte

De Vienesso limited Edition versie 2019 is verkrijgbaar voor dezelfde prijs.

Koop hier bij Amazon.de

Is de VIENESSO Barista Tamper het waard?

De Vienesso set is geschikt voor iedereen die een portafilter machine bezit. De tamper is universeel toepasbaar en kan gebruikt worden voor espressomachines van alle merken. U kunt deze set dus voor uzelf kopen, of als een geschenk, zonder dat u het merk van de machine van de ontvanger hoeft te kennen.

Deze set is ook bijzonder geschikt voor diegenen die graag het praktische met esthetiek combineren. Het houten handvat ziet er van hoge kwaliteit uit en de gehele sabotageset maakt een professionele indruk dankzij de uitstekende afwerking. Deze set vind je zeker leuk om naast je espressomachine te zetten.

Voordelen

  • Hoogwaardige afwerking
  • Tamper roestvrijstalen voet
  • Handgreep ergonomisch gevormd
  • Elegante uitstraling
  • Eerlijke prijs
  • E-book inbegrepen

Nadelen

  • Schroef gemakkelijk zelf aan
  • Tamper mat heeft niet dezelfde diameter als tamper voet

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de tamper gereinigd?

Voor het reinigen van de tamper kan het houten handvat worden losgeschroefd. Zo kunt u de roestvrijstalen tamper reinigen met normaal reinigingsmiddel zonder het hout te beschadigen. Als alternatief kunt u ook de roestvrijstalen basis in de vaatwasser plaatsen.

Van welk materiaal is de bijgeleverde tampermat gemaakt?

De tampermat is gemaakt van kunststof. Het is antislip en de tamper kan er veilig in geparkeerd worden. Op deze manier is de tamper beschermd tegen krassen en kan hij lang goed functioneren.

Hoe kom ik aan het Vienesso e-book?

Bij het bestellen van de set kunt u uw e-mailadres invoeren. Het e-book wordt vervolgens in PDF-formaat naar het adres verzonden.

Van wat voor hout is het handvat gemaakt?

De houtsoort kan veranderen. In principe is het handvat echter gemaakt van hoogwaardig hardhout, dat overtuigt met een aangenaam gevoel en een mooie uitstraling.

Resultaat

Iedereen die espresso bereidt met een portafiltermachine weet hoe belangrijk goed knoeien is voor de perfecte espresso. De Vienesso Barista Tamper Set bevat een hoogwaardige sabotage met een glad roestvrijstalen oppervlak en een ergonomisch ontworpen handvat van gepolijst hout. Zo kan een uniforme druk op de gemalen koffie worden uitgeoefend en slaagt de extractie perfect.

Eerdere klanten hebben deze sabotage uitstekende beoordelingen gegeven. Het is praktisch, ligt goed in de hand en ziet er ook nog eens heel waardevol uit. Het is een optimale aanvulling op de portafiltermachine.

Ook wij zijn overtuigd van het product. Het handvat is ideaal voor de hand. Het zorgt voor een goed handgevoel. Dit geldt voor beide tampers. De Gelimiteerde oplage is visueel heel eenvoudig en schoon, met het basismodel versierd met een prachtig embleem. We konden moeilijk beslissen welke we uiteindelijk beter vinden. Probeer het gewoon eens en we wensen je Veel plezier daardoor.

  • Beoordeling van de auteur
  • beoordeeld 4 sterren


Met een hoge kwaliteit en eenvoudig ontwerp overtuigt de Tamper van Vienesso voor slap – €. Met de kortingscode “siebland” krijg je 5% korting.