Miele CM6350 OBSW Koffie Volautomatische Koffie Review Review

De volautomatische machine van Miele is uitgerust met state-of-the-art technologie die veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid combineert tot een concept dat een verrijking is voor elk huishouden. Het ontwerp van de compacte volautomatische koffiemachine is minimalistisch en elegant.

De Miele CM6350 OBSW volautomatische koffiemachine is verkrijgbaar in vier aantrekkelijke kleuren en kan precies worden geselecteerd op basis van de keukenapparatuur. Wij hebben de volautomatische machine van Miele onder de loep genomen en melden hier of de aanschaf voor u de moeite waard is.

Kenmerken van de Miele CM6350 OBSW volautomatische koffiemachine

Miele CM6350 OBSW
De Miele CM6350 OBSW volautomatische koffiemachine biedt geweldige functies die opvallen. Dit omvat onder andere het vullen van een hele koffiepot of “One Touch for Two”.

De ingebouwde techniek in de Volautomatische machine van Miele levert een belangrijke bijdrage aan het feit dat koffiegenot nog intensiever kan worden ervaren. De brouwkamer van het apparaat is dynamisch en heeft de mogelijkheid om uit te zetten als het water binnenkomt. Op deze manier kan het water de aroma’s uit de koffie nog beter oplossen en ontstaat er een bijzonder lekkere koffie.

Elegant en hoogwaardig is de cappuccinowinkel, die bestaat uit een roestvrijstalen buis op dit apparaat, die naast het apparaat staat en ermee verbonden is door een slang. Warme melk of melkschuim kan snel worden bereid, zodat u ook koffiespecialiteiten zoals cappuccino kunt bereiden.

Het apparaat biedt verschillende instelmogelijkheden waarmee het koffiegenot kan worden geïndividualiseerd. Zo kun je de slijpgraad in vijf verschillende fases aanpassen. Op deze manier wordt voor elke koffiespecialiteit gemalen koffie met de perfecte korrelgrootte gecreëerd.

Deze machine heeft ook een extra compartiment waarin gemalen koffie kan worden geplaatst. Je kunt dus tussendoor een cafeïnevrije koffie inschenken of een ander type boon in poedervorm gebruiken.

Andere instellingen die mogelijk worden gemaakt door de volautomatische machine zijn de keuze van de hoeveelheid koffiepoeder en de hoeveelheid water. Verder kan de gebruiker de voorbrouwtijd en de brouwtemperatuur bepalen.

Met de Miele CM6350 OBSW volautomatische koffiemachine zet je je koffie ook in de schijnwerpers. De Brilliant Light functie draagt hieraan bij. Een LED-lampje baadt de uitstromende koffie in een zacht licht en zorgt voor meer anticipatie op de koffie.

Een hoogtepunt onder alle vergeleken koffiemachine test reviews is de praktische functie van dit apparaat om een hele koffiepot te vullen. Als je bezoekers hebt, kun je deze functie kiezen en tot acht kopjes tegelijk brouwen. De koffie-uitloop is in hoogte verstelbaar, zodat je een klein espressokopje net zo goed kunt vullen als de koffiepot.

Als u elektriciteit wilt besparen bij het gebruik van de volautomatische machine, kunt u de Eco-functie inschakelen. In deze modus warmt het apparaat niet op totdat een brouwproces is gestart. Hoewel het iets langer duurt om de koffie te krijgen, zijn de elektriciteitskosten op de lange termijn veel goedkoper.

Bekers kunnen worden voorverwarmd op het bovenoppervlak van de volautomatische machine. Vooral de vrienden van een goede espresso waarderen deze functie. In de voorverwarmde beker wordt een betere crema bereikt.

De Miele CM6350 OBSW volautomatische koffiemachine biedt geweldige functies die opvallen voor — €. Dit omvat onder andere het vullen van een hele koffiepot of “One Touch for Two”.

Koop hier bij Amazon.de

Technische specificaties van de Miele CM6350 OBSW volautomatische koffiemachine

 • Vermogen: 1500 watt
 • Voeding: 230 volt
 • Pompdruk:
 • Capaciteit bonencontainer: 300 gram
 • Watertank capaciteit: 1,8 liter
 • Afmetingen: 60,2 x 44 x 33,4 centimeter
 • Gewicht: 12 kg
 • Materiaal behuizing: roestvrij staal

Hier vindt u de Duitse handleiding voor de CM6350 van Miele.

Bediening en reiniging van de volautomatische machine

Dit Miele-apparaat richt zich op gebruiksvriendelijkheid. De machine heeft een groot display dat gemakkelijk afleesbaar is. Met een druk op de knop kunnen instellingen en opties bijzonder eenvoudig en intuïtief worden uitgevoerd. Het apparaat kan worden gebruikt om koffie, espresso en een aantal specialiteiten gemengd met melk of melkschuim te bereiden.

Het is mogelijk om persoonlijke profielen op te slaan. Elk profiel kan een naam krijgen. Dus elke B heeftDe gebruiker heeft de mogelijkheid om zijn favoriete manier van koffie bereiden op te slaan en eenvoudig op te roepen met een druk op de knop.

Een zeer populair gebruiksgemak is One Touch for Two. Met deze functie kunt u met een druk op de knop twee koffiespecialiteiten tegelijkertijd bereiden. Koppels waarderen het vooral om samen van hun koffie te kunnen genieten.

Reiniging is net zo belangrijk voor de goede werking van de volautomatische machines als voor een optimale koffiesmaak. Met de Miele CM6350 OBSW volautomatische koffiemachine is het bijzonder eenvoudig om te allen tijde een optimale hygiëne te garanderen. Het apparaat is uitgerust met automatische programma’s die sommige reinigingsprocessen onafhankelijk uitvoeren.

Het is vooral belangrijk om de delen die in contact komen met melk te reinigen om te voorkomen dat bacteriën zich vormen. Hiervoor wordt het schuimsysteem na elk gebruik automatisch met water gespoeld.

Met dit apparaat kan de brouwgroep worden verwijderd en eenvoudig onder stromend water worden gespoeld. Dit proces moet wekelijks worden uitgevoerd om koffie gemalen op te lossen die mogelijk is bezonken. Andere componenten, zoals de watertank of de overgebleven container, kunnen eenvoudig worden verwijderd en gewassen in de vaatwasser.

Een ander belangrijk proces is ontkalken. Kalkaanslag in de machine beïnvloedt niet alleen de smaak van de koffie, maar kan ook de functionaliteit van de machine beïnvloeden.

Dit apparaat is niet uitgerust met een waterfilter, dus ontkalken moet vaker worden gedaan. De machine kan via het display aangeven wanneer ontkalken nodig is. Om dit te doen, moet u echter de waterhardheid invoeren bij het in bedrijf stellen van de volautomatische machine. Dit kan worden bepaald met een teststrip of u kunt ook vragen aan de verantwoordelijke waterleidingbedrijven.

Een gedetailleerde beschrijving van hoe de Miele CM6350 OBSW werkt, is te vinden in de handleiding van de fabrikant.

Voor wie is de Miele CM6 volautomatische koffiemachine geschikt?

De Miele volautomatische koffiemachine is populair bij de meeste gebruikers. Het omvat een verscheidenheid aan koffiespecialiteiten en garandeert hun succes met een druk op de knop en met de hoogste kwaliteit. Het is bijzonder praktisch met dit apparaat dat twee kopjes tegelijk kunnen worden bereid of zelfs een hele kan kan kan worden gevuld indien nodig.

Dit apparaat is dus ook zeer geschikt voor het grotere huishouden en ook een uitstekende keukenhulp als bezoekers moeten worden vermaakt met heerlijke koffie. Dankzij de watertanks met een inhoud van 1,8 liter en de snelle werking van het apparaat is het ook geschikt voor gebruik op kantoor of in een kleine bistro.

Voor- en nadelen van de Miele CM6350

Voordelen

 • Eersteklas koffiekwaliteit
 • Eenvoudige aanpassing
 • Eenvoudige reiniging
 • Automatisch spoelen van het melkschuimsysteem
 • Vaatwasmachinevriendelijke componenten
 • Brouwgroep afneembaar
 • Snelle en stille werking
 • Variatie in de keuze van koffiesoorten
 • Energiebesparende functie
 • Ook geschikt voor twee kopjes of koffiepot
 • Aantrekkelijk uiterlijk
 • Compact ontwerp

Nadelen

 • Hoge aanschafprijs
 • Geen geïntegreerd waterfilter

Veelgestelde vragen

Is het verwarmde oppervlak voor de cups altijd in bedrijf?

Nee, de bekervoorverwarmer kan eenvoudig worden in- of uitgeschakeld als dat nodig is.

Van welk materiaal is de molen gemaakt?

Miele heeft naam gemaakt onder volautomatische koffiemachines voor uitstekende staalmolens en ook de Miele CM6350 OBSW volautomatische koffiemachine is voorzien van zo’n molen. Dit model biedt vijf verschillende slijpgraadinstellingen.

Van welk materiaal is de brouwgroep van deze machine gemaakt?

De brouwgroep van het apparaat is gemaakt van hoogwaardig plastic en is robuust en duurzaam.

In welke container moet je de melk opschuimen?

Dit apparaat bevat een melkcontainer die naast de machine wordt geplaatst en op een slang wordt aangesloten. De melkcontainer is al inbegrepen in de leveringsomvang.

Kun je alleen hele koffiebonen gebruiken?

Deze koffiemachine is voornamelijk ontworpen voor bonen die voor elk brouwproces vers worden gemalen. Er is echter ook de mogelijkheid om koffiepoeder te gebruiken, dat via een speciaal compartiment wordt ingevoerd.

Is er een automatische uitschakeling?

Ja, dit apparaat wordt automatisch uitgeschakeld als het gedurende een bepaalde periode niet wordt gebruikt. De tijd kan worden ingesteld.

Hoe wordt het waterreservoir verwijderd?

De watertank bevindt zich aan de linkerkant van de machine. Voor verwijdering wordt het iets opgetild en vervolgens naar links verwijderd.

Resultaat

De Miele CM6350 OBSW volautomatische koffiemachine is een hoogwaardig apparaat in de hogere prijsklasse, dat wordt gekenmerkt door een hoog gebruiksgemak en eersteklas koffiekwaliteit. Functies zoals een selecteerbare maalgraad voor de gemalen koffie, voorzetten, melkopschuimer en kopjeswarmer dragen bij aan het feit dat u met dit apparaat koffiespecialiteiten kunt bereiden, die niet onderdoen voor de kwaliteit die bekend is bij de barista.

In tegenstelling tot veel andere volautomatische machines, kunt u met dit apparaat ook een hele pot koffie bereiden. De machine is dus ook perfect als je gasten verwacht. Een ander positief kenmerk is het compacte ontwerp van de machine, die slechts een relatief kleine voetafdruk in de keuken in beslag neemt. Het aantrekkelijke ontwerp ziet er geweldig uit in elke keuken. Als u op zoek bent naar een volautomatische koffiemachine van de hogere klasse, zult u tevreden zijn met dit apparaat.

 • Beoordeling van de auteur
 • beoordeeld 4 sterren

 • Miele CM6350 OBSW
 • Beoordeeld door:
 • Gepubliceerd op: maart 11,

 • Laatst herzien: maart 11,


De Miele CM6350 OBSW volautomatische koffiemachine biedt geweldige functies die opvallen. Dit omvat onder andere het vullen van een hele koffiepot of “One Touch for Two”.