Gaggia RI9301/01 BABY Klasse Espressomachine Review

Aandacht: De hier gepresenteerde machine is niet meer leverbaar. Bekijk onze portafilter machine test voor een vergelijking van de huidige apparaten!

De Gaggia BABY Class portafilter machine heeft een brouwkop en portafilter van messing. Dit is alleen te vinden op professionele apparaten. Deze koffiemachine is een apparaat met één circuit en bepaalt de temperatuur en druk met een ketel. De temperatuur wordt zo constant gehouden. Dit is een voordeel ten opzichte van een apparaat met een thermoblock.

Een heerlijk melkschuim kan worden geproduceerd met behulp van de stoommond. De technologie is hetzelfde als zijn zus, de Gaggia Classic.In deze test laten we zien waartoe deze prachtige machine in staat is.

Bewezen technologie voor perfecte brouweigenschappen

Gaggia Baby klasse
De momenteel beste machine in het bereik onder de 400 €

De Gaggia Baby Class RI9301/01 portafilter machine heeft een robuuste, stijlvolle roestvrijstalen behuizing. Net als zijn voorganger heeft hij een Pannarello voor het opschuimen van melk en is hij uitstekend verwerkt. Het heeft een verwarmde bekerplank en kan worden gebruikt met Brita waterfilters. De brouwkop en portafilter van de portafiltermachine zijn gemaakt van verchroomd messing. Dit komt overeen met een gastronomische kwaliteit.

De brouwgroep is zeer massief en houdt warmte goed vast. Dit zie je ook terug in het kopje en zorgt voor een kwalitatief hoogstaand koffieresultaat. De watertank heeft een inhoud van 1,6 liter. De Gaggia Baby Class warmt snel op en de hoeveelheid watervulling is optimaal zichtbaar in de transparante watertank. Deze portafilter espressomachine is een uitstekend alternatief voor de Gaggia Classic.

Het bedieningspaneel biedt veel. De koffie-uitvoerknop wordt gebruikt om de hoeveelheid koffie individueel te bepalen en de stoom voor melkschuimdranken kan worden gegenereerd. Met een gewicht van 7,3 kilogram heeft de machine een hoge stabiliteit en het vermogen van 1300 W tovert heerlijke koffie tevoorschijn. Met een afmeting van 25 × 40 × 27 cm past hij perfect in elke keuken.
Kortom, voor zijn prijs, een goede portafiltermachine die niets te wensen overlaat

Baby Class by Gaggia – De nieuwe generatie

Met de Baby Class heeft Gaggia een nieuwe versie in haar assortiment. Veranderd in de Gaggia Classic heeft vooral het ontwerp veranderd. De portafiltermachine schittert in roestvrij staal. Het is nog stijlvoller en nobeler dan zijn voorganger. Het metaal maakt het apparaat zwaarder en verhoogt de stabiliteit. Er zijn ook kleine wijzigingen aangebracht in de bediening en de Gaggia Baby Class is nog gemakkelijker te hanteren dan de Gaggia Classic-machine. Het bedieningspaneel heeft een duidelijke structuur en de hoeveelheid koffie en stoomintensiteit kan gemakkelijk worden aangepast.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Meer stabiliteit
  • Snelle verwarmingsfase
  • Cremaklep onder druk
  • Verwarmde bekerbak

Nadelen

  • Kleine lekbak
  • Alleen voor thuisgebruik

Bijzonderheden van de Gaggia Baby Class RI9301/01 portafiltermachine

De espressomachine heeft een praktisch ketelsysteem, evenals een klassieke Pannarello (een melkschuimmondstuk) voor het opschuimen van melk. Heerlijke koffie in slechts een paar minuten.

Het is geschikt voor zowel koffiepoeder als koffiepads. Een verwarmd bekerbakje houdt de koffie warm. De pompdruk heeft een sterke 15 bar en de watertank bestaat uit 1,6 liter.De brouwkop en portafilter zijn gemaakt van verchroomd, stabiel messing.

De Cremaklep onder druk van de portafiltermachine zorgt voor een optimale stevige en heerlijke crema. Het geeft je het gevoel met je favoriete Italiaan te zitten. Een ander bijzonder kenmerk is de verwarmde bekeropslagruimte. Kopjes en glazen worden niet alleen direct op het apparaat opgeslagen, maar ook voorverwarmd. De temperatuurweergave is op het scherm gemonteerd en ontworpen in retro-ontwerp. Het geeft de optimale temperatuur aan tijdens het brouwproces.

Kenmerken en functies van de Baby Class

De portafiltermachine heeft een zeef voor één of twee kopjes. Het heeft ook een insert voor espresso of koffiepads. Er bestaat een gebruikersinterface. De bekerplank wordt verwarmd. De vulhoeveelheid van de bekers is instelbaar. Er is ook een heet water of stoommondstuk. Een instant stoomfunctie met twee momentane boilers en een roestvrijstalen melkopschuimer die kan worden verwijderd.

Veelgestelde vragen over de Gaggia RI9301/01

Is het mogelijk op welk deel de kopjes staan?N, volledig reinigbaar?

Het complete onderdeel is afneembaar en kan inclusief rooster worden gereinigd.

Is de hoeveelheid water individueel instelbaar?

Helaas is dit niet mogelijk, de watervoorziening wordt automatisch geregeld.

Resultaat

De Gaggia Baby Class portafilter machine is het beste alternatief voor het vorige model Gaggia Classic, alleen dat het is verbeterd in ontwerp en functie. De bewezen technologie is echter niet veranderd.

Vooral goedkoop voor alleen — € te koop op Amazon

Koop hier bij Amazon.de