De’Longhi Nespresso Gran Lattissima capsule machine beoordeling

De De’Longhi Nespresso Gran Lattissima is een van de hoogste kwaliteit capsulemachines die momenteel verkrijgbaar zijn. Met zijn prachtige design en praktische functies biedt hij bijna net zoveel als een kleine volautomatische koffiemachine. Er zijn zes soorten drankjes beschikbaar voor volautomatische bereiding. We hebben dit apparaat hieronder onder de loep genomen.

De’longi Gran Latassima – Koffiegenot met koffiecapsules

De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650. B
De esthetisch aantrekkelijke De’Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650. B capsule machine combineert eenvoudige bediening met de beste smaak incl. melkschuim.

De Gran Lattissima EN650. B is ontworpen voor gebruik met Nespresso koffiecapsules, die het mogelijk maken om gemakkelijk thuis verschillende koffiedranken te bereiden. Elke koffiecapsule is gevuld met voldoende koffie voor één portie. In de capsule blijft de koffie vers afgesloten. Alleen in de machine worden de capsules geopend, zodat ze de volledige smaak in de beker ontvouwen.

Bij Nespresso is er een grote verscheidenheid aan koffiecapsules, zodat u voor elke smaak de juiste kunt vinden. Voor elk kopje koffie kun je een andere smaak kiezen.

De fantastische De’Longhi Nespresso Gran Lattissima capsulemachine combineert eenvoudige bediening met de beste smaak inclusief het beste melkschuim.

Koop hier bij Amazon.de

Technische details over dit product

 • Voeding: 230 volt
 • Nominaal vermogen: 1400 watt
 • Opwarmtijd: 25 seconden
 • Capaciteit watertank: 1 liter
 • Druk: 19 bar
 • Inhoud melkcontainer: 0,5 liter
 • Capaciteit capsuleverzamelingscontainer: 10 capsules
 • Programmeerbare kiesknoppen: 6
 • Afmetingen: 36,69 × 20,29 × 27,59 cm
 • Gewicht: 4.3 kg

Hier vindt u de Duitse handleiding voor de Gran Lattissima van De’Longhi.

Koffiedranken met melkschuim – latte macchiato en cappuccino

Authentieke koffiedranken met melkschuim, zoals latte macchiato en cappuccino, vereisen hoogwaardige componenten. Met de Gran Lattissima is het kinderspel om dergelijke koffiespecialiteiten thuis te bereiden.

Voor dit doel heeft het apparaat een geïntegreerde melkopschuimer, waarmee u het melkschuim voor elk kopje koffie kunt bereiden om bij de drank te passen. Zes verschillende melkkoffierecepten zijn al voorgeprogrammeerd met dit apparaat en je kunt ze eenvoudig met één druk op de knop ophalen. Voortreffelijk koffiegenot is nog nooit zo eenvoudig geweest als met de Gran Lattissima. Uw familie en gasten zullen blij zijn.

Nieuwste technologie voor optimaal gebruik van de koffiemachine

Deze capsulemachine van De’Longhi is uitgerust met state-of-the-art technologie die een eenvoudige toepassing en de beste kwaliteit garandeert. Om het water te verwarmen, is er een efficiënte Thermoblock verwarmingssysteem dat werkt snel en efficiënt. Het apparaat bereikt zijn bedrijfstemperatuur in slechts 25 seconden. Zo kun je ook ’s ochtends thuis genieten van je eerste kopje koffie, als je snel moet gaan.

Waterdruk is een belangrijke factor die de kwaliteit van koffie beïnvloedt. Dit apparaat werkt met een druk van 19 bar. Het is dus mogelijk dat elk kopje koffie wordt gezet met de juiste druk voor de specialiteit. Bij elke koffie kun je dus optimale resultaten verwachten.

Een Automatische uitschakeling zorgt ervoor dat je elektriciteit kunt besparen. Als het apparaat negen minuten niet wordt gebruikt, wordt het automatisch uitgeschakeld. Dit beperkt niet alleen het energieverbruik, maar u hebt ook de zekerheid dat uw capsulemachine wordt uitgeschakeld wanneer u niet thuis bent.

Eenvoudige, intuïtieve bediening

De bediening van deze capsulemachine is zeer eenvoudig. Watertank en melktank kunnen worden verwijderd en gemakkelijk worden gevuld. Vervolgens hoeft u alleen maar het apparaat aan te zetten en de koffiecapsule van uw keuze in te brengen. De moderne gebruikersinterface is compatibel met de Soft Touch-technologie , wat de keuze van individuele instelmogelijkheden bijzonder aangenaam maakt.

De soft touch knoppen zijn gelabeld en ook gemarkeerd met foto’s. Zo kan de selectie snel en veilig worden gemaakt. De voorgeprogrammeerde recepten, die u kunt kiezen door simpelweg op de bijbehorende knop te drukken, zijn voor de volgende specialiteiten:

 • Espresso
 • Ristretto
 • Lungo
 • Cappuccino
 • Caffé Latte
 • Latte Macchiato

Nadat de koffie is gezet, valt de lege capsule in een Verzamelcontainer. Hierin kunnen tien lege capsules zitten, waarna het geleegd moet worden. U kunt de container ook snel wegvegen om eventuele koffieresten te verwijderen.

Een reinigingsprogramma helpt om het melkopschuimsysteem hygiënisch schoon te houden. Afzettingen van melkresten kunnen er snel bacteriën voor zorgen. Daarom moet u altijd het reinigingsprogramma uitvoeren wanneer u drankjes met melk hebt bereid.

Zo nu en dan moet uw capsulemachine worden ontkalkt om ervoor te zorgen dat kalkaanslag de machine niet beschadigt of de smaak van de koffie beïnvloedt. Hoe vaak het apparaat ontkalkt moet worden, hangt enerzijds af van hoe vaak u de machine gebruikt en anderzijds van de waterhardheid in uw woonplaats. Met deze De’Longhi capsulemachine kunt u de waterhardheid programmeren. Dan kan het apparaat u laten zien wanneer ontkalken nodig is.

Video: Review van de Nespresso Gran Lattissima EN650

In deze video worden de functies van de capsulekoffiemachine in detail onderzocht.

Voor wie is de Gran Lattissima capsulemachine geschikt?

Dit apparaat is ideaal voor iedereen die het praktische koffiecapsulesysteem van Nespresso in kwalitatieve perfectie wil gebruiken. Dit apparaat is uitgerust met veel up-to-date technologie, wat bijdraagt aan gebruiksgemak, snelle inzet en optimale resultaten bij de bereiding van de koffie.

Als u graag koffiedranken met melkschuim bereidt, is deze capsulemachine ideaal voor u. Hun speciale melkopschuimsysteem kan stevig, heerlijk melkschuim bereiden als geen ander model op de markt.

Ook vanuit esthetisch oogpunt heeft dit apparaat veel te bieden. Met een eenvoudig, eigentijds ontwerp past het prachtig in elk huishouden en kan het ook perfect worden gebruikt in een klein kantoor.

Voor- en nadelen van de De’Longhi capsulemachine

De’Longhi is een Italiaans merk dat al vele jaren wordt beschouwd als een expert in hoogwaardige koffiebereidingsmachines. Dit apparaat biedt een uitstekende manier om Nespresso koffiecapsules te gebruiken en wordt gekenmerkt door de volgende voordelen:

Voordelen

 • Snelle opwarmtijd dankzij thermoblock verwarmingssysteem
 • Zes koffiespecialiteiten beschikbaar
 • Bedieningspaneel met soft touch knoppen
 • Hoge druk voor het beste resultaat
 • Met melkopschuimer
 • Automatische uitschakeling
 • Eenvoudige bediening en onderhoud

Veelgestelde vragen over dit apparaat

Kan de hoeveelheid koffie worden aangepast?

Ja, met de Gran Lattissima capsulemachine heb je de mogelijkheid om de hoeveelheid koffie voor te programmeren van 25 tot 150 ml.

Kan het apparaat melkschuim maken?

Ja, dit model is uitgerust met een hoogwaardig, gepatenteerd systeem voor de productie van melkschuim. Hiervoor is een melkcontainer in de machine geïntegreerd. De uitlaat leidt rechtstreeks naar de beker, zodat u drankjes met melkschuim in een eenvoudige handeling kunt bereiden.

Is het mogelijk om heet water te krijgen om thee te zetten?

Het is niet mogelijk om alleen warm water te verkrijgen met deze machine. U kunt echter thee maken van speciale Nespresso-capsules voor thee, die overal verkrijgbaar zijn waar u uw koffiecapsules koopt.

Werkt de melkopschuimer ook met amandelmelk?

De fabrikant beveelt alleen UHT volle melk aan voor gebruik met de melkopschuimer om de beste resultaten te bereiken.

Wat is de capaciteit van de watertank?

De watertank op dit model heeft een capaciteit van één liter.

Is het mogelijk om alleen warm melkschuim voor cacao te maken?

Ja, u kunt het apparaat gebruiken om zowel melkschuim als gewoon warme melk te verkrijgen. Zo bereid je moeiteloos cacao. Er is een speciale knop op het apparaat die u kunt gebruiken om deze functie te activeren.

Kan de verhouding koffie en melk worden aangepast?

Ja, u kunt de hoeveelheid melk en koffie regelen. De mengverhouding kan worden opgeslagen en de gepersonaliseerde voorgeprogrammeerde instellingen kunnen eenvoudig worden opgehaald.

Hoe wordt de melkopschuimer schoongemaakt?

DeDit apparaat biedt een reinigingsprogramma voor de melkopschuimer. Het is raadzaam om dit programma elke keer uit te voeren wanneer u melkschuim hebt bereid. Dit houdt de machine schoon en vrij van bacteriën. Verstopping van de melkopschuimer kan ook worden vermeden.

Kan de consistentie van het melkschuim worden aangepast?

Nee, u kunt de verhouding van vloeibare melk en schuim aanpassen, maar de consistentie van het schuim blijft altijd hetzelfde en kan niet worden gewijzigd.

Is het mogelijk om melk rechtstreeks van het Tetrapak te verkrijgen?

Nee, dit model is zo ontworpen dat de bijgeleverde melkcontainer op de melkopschuimer moet worden aangesloten.

Resultaat

Als u gevarieerd koffiegenot wilt met weinig poespas, de De’Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650. B capsule machine. De verscheidenheid aan Nespresso-koffiecapsules kan perfect worden genoten en zelfs combineren met vers melkschuim of warme melk.

Het apparaat werkt snel, betrouwbaar en kan intuïtief worden bediend. Een hoogwaardig thermoblock verwarmingssysteem en een hoge pompdruk zorgen voor een optimale kwaliteit van de bereide dranken.

De Nespresso Gran Lattissima heeft uitstekend gescoord in verschillende onafhankelijke tests en de klantrecensies zijn ook Consistent positief. Een nadeel van dit systeem van koffiebereiding is het feit dat de lege koffiecapsules veel afval produceren, wat een milieubelasting is.

 • Beoordeling van de auteur
 • beoordeeld 5 sterren

€339,99Met de Nespresso Gran Lattissima EN650. B capsule machine combineert De’Longhi eenvoudige bediening met de beste smaak incl. melkschuim. Beschikbaar op Amazon voor € 339,99.