Bosch TAS1007 Tassimo Happy capsule machine Beoordeling

Met de Bosch TAS1007 Tassimo Happy capsulemachine kunt u op een comfortabele manier gebruik maken van de voordelen van het populaire koffiecapsulesysteem. De Intellibrew barcode bereidt elk drankje perfect voor. Met LED-bedieningspaneel, verstelbare koffie-uitlaat en vaatwasserbestendige onderdelen garandeert het apparaat een gemakkelijke bediening.

We hebben hier de variant van de Tassimo Happy onder de loep genomen.

Met de Bosch TAS1007 Tassimo Happy capsulemachine een verscheidenheid aan warme dranken

Bosch TAS1007 Tassimo Gelukkig
De Bosch TAS1007 Tassimo Happy capsulemachine staat voor afwisseling en eenvoud tegelijk.

Met de TAS1007 Tassimo Happy capsulemachine krijg je gemakkelijk en in een handomdraai je favoriete warme drankje. Het enige dat u hoeft te doen, is de tank vullen met water, de koffiecapsule van uw keuze plaatsen en het apparaat starten. Al het andere wordt door de machine zelf gedaan en even later stroomt er een heerlijke koffiespecialiteit in je kopje.

Met dit apparaat kunt u met één druk op de knop genieten van meer dan 70 verschillende koffiespecialiteiten, die overeenkomen met het Tassimo-systeem. Elke specialiteit wordt door de Tassimo Happy precies zo bereid als nodig is voor het beste resultaat. Het apparaat werkt met het Intellibrew-systeem.

De koffiecapsules worden gezien met een barcodemarkering, die door de capsulemachine kan worden gelezen. Het bevat de instructies voor de voorbereiding, die automatisch door de machine worden geïmplementeerd. Brouwtemperatuur, waterhoeveelheid en brouwtijd worden aangepast.

Dit zijn: Koffiecapsules verkrijgbaar in vele smaken. Espresso, zwarte koffie, latte of een heerlijke cappuccino kunt u met één druk op de knop nuttigen. snel voorbereid worden. Andere dranken, zoals cacao, worden ook aangeboden.

De capsules worden geportioneerd voor elk één kopje. Daarom heb je ook de mogelijkheid om bij elke kop een andere variëteit te kiezen. Na elke toepassing reinigt de machine zichzelf met een korte stoomstoot. Op deze manier is het apparaat schoon voor elke toepassing en kan er ook geen smaak worden overgedragen van een eerder bereid drankje. Bij elke beker krijg je onvervalst plezier.

De Bosch TAS1007 Tassimo Happy capsulemachine staat voor afwisseling en eenvoud tegelijk.

Koop hier bij Amazon.de

Technische specificaties van de Bosch Tassimo Happy TAS1007

 • Voeding: 230 volt
 • Nominaal vermogen: 1400 watt
 • Capaciteit watertank: 0,7 liter
 • Afmetingen: 26,5 x 17,5 x 30,5 centimeter
 • Gewicht: 2.3 kg

Moderne technologie van de Bosch TAS1007 Tassimo Happy

Het apparaat wordt gekenmerkt door een laag stroomverbruik. De opwarmtijd is vrij kort en het apparaat schakelt over in een Stand-by modusals het enkele minuten niet nodig is. Zo kunt u de elektriciteitsrekening laag houden.

Tegenwoordig wordt koffie vaak in verschillende kopjes geserveerd. Voor espresso geef je de voorkeur aan een klein kopje, terwijl drankjes zoals latte macchiato of cappuccino vaak worden geserveerd in hoge kopjes of elegante glazen. Daarom heeft Bosch deze tool uitgerust met een in hoogte verstelbare koffie-uitloop Uitgeruste. Zo kun je kleine kopjes vullen zonder dat de koffie spettert, maar indien nodig kun je ook een hogere bak onder de uitlaat plaatsen.

Met dit apparaat hoeft u zich geen zorgen te maken over ingewikkelde instellingen. Met een simpele druk op de knop kunt u de werking van de machine op elke capsule activeren. De resultaten zijn elke keer perfect. Dit maakt koffiegenot echt ongecompliceerd en comfortabel.

Het waterreservoir kan van dit apparaat worden verwijderd, zodat u het gemakkelijk kunt vullen. Het heeft een vrij kleine capaciteit van 0,7 liter, dus u moet vaker bijvullen.

De Bosch-tool kenmerkt zich door een hoge functionaliteit en is goed verwerkt. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig kunststof en de capsulemachine is compact. Dit apparaat is al getest door Stiftung Warentest en bekroond met de beoordeling “goed”.

Reiniging en verzorging van de capsulemachine

Het schoonmaken van dit apparaat is eenvoudig. De behuizing is gemaakt van onderhoudsvriendelijk plastic en kan eenvoudig worden afgeveegd met een vochtige doek. Na elk gebruik wordt de reiniging uitgevoerd met een uitbarsting van stoom, zodat deDe machine wordt altijd van binnenuit schoongehouden.

Als u uw apparaat met kraanwater gebruikt, moet u ook regelmatig ontkalken. Het kalkgehalte van het water bezinkt in het apparaat en leidt tot storingen. Voor het ontkalken wordt een speciale T-schijf meegeleverd, waarmee u een ontkalkingsprogramma kunt activeren. Het is het beste om ontkalkingstabletten te gebruiken die door de fabrikant worden aanbevolen.

Na het ontkalken moet u de machine grondig spoelen en de Reinigingsschijf rennen. Dit betekent dat er geen resten in de machine achterblijven. Hoe vaak je moet ontkalken hangt af van de hardheid van je water. Als vuistregel kun je ervan uitgaan dat het tijd is om te ontkalken wanneer de koffiestroom afneemt.

Voor wie is de TAS1007 geschikt?

Deze capsulemachine is zeer geschikt voor het kleine huishouden. Het apparaat is zeer compact, dus je kunt het gemakkelijk plaatsen, zelfs in de kleinste ruimtes. De watertank met een inhoud van 0,7 liter is ook meer afgestemd op het kleinere huishouden, waarin dagelijks een verminderd aantal kopjes wordt geconsumeerd.

Maar bovenal inspireert de TAS1007 met zijn lage prijs. Met het koffiecapsulesysteem kun je voor elk kopje een andere smaak kiezen.

Voor- en nadelen van de Bosch TAS1007

Voordelen

 • Met Intellibrew voor automatische aanpassing voor elk type koffie
 • Eenvoudige staat
 • Compact ontwerp
 • Cup platform in hoogte verstelbaar
 • Met automatische reiniging
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen

 • Uitsluitend gebruiken met Tassimo capsules
 • Grote hoeveelheid afval door lege capsules
 • Klein waterreservoir met 0,7 l

Veelgestelde vragen

Moet het apparaat ook ontkalkt worden?

Ja, vooral als u uw apparaat met kraanwater bedient, is ontkalking onvermijdelijk, omdat kalkaanslag de capsulemachine beschadigt.

Zijn er verschillende soorten capsules die in het apparaat passen?

Ja, er is een enorme selectie van speciale koffies beschikbaar in Tassimo capsules. Naast koffie kun je ook capsules krijgen voor cacao of voor thee. In de regel is er voor elke smaak iets in de selectie.

Is een schoonmaakschijf inbegrepen?

Ja, met deze capsulemachine krijgt u een T-Disk om het apparaat schoon te maken.

Heeft de machine een melkopschuimer?

Nee, deze capsulemachine heeft geen geïntegreerd systeem voor het opschuimen van melk. Dranken die melk nodig hebben, zoals latte of cappuccino, hebben al melk in de capsule. Als je ook melkschuim wilt, moet je het in een extra apparaat bereiden.

Wordt het water automatisch geportioneerd?

Ja, de Tassimo capsules zijn uitgerust met een barcode die wordt gelezen door de capsulemachine. Op deze manier kan de machine de juiste hoeveelheid water, brouwtemperatuur en brouwtijd voor elke capsule bepalen. Dit proces verloopt volledig automatisch.

Is dit apparaat ook geschikt voor de XL capsules van Tassimo?

Ja, in deze machine kunt u elke capsule Tassimo gebruiken.

Is het mogelijk om melk in plaats van water in de tank te doen voor cacao?

Nee, de capsulemachine kan alleen met water worden gebruikt. Als u kiest voor cacaocapsules, zit de benodigde melk al in de capsule.

Is er een verzamelcontainer voor de lege capsules?

Nee, dit apparaat is niet uitgerust met een opvangbak. De capsule moet handmatig uit het apparaat worden verwijderd nadat de koffie is gezet.

Resultaat

De Bosch TAS1007 Tassimo Happy capsulemachine maakt het snel genieten van een heerlijke koffiespecialiteit door de Tassimo koffiecapsules tot een bijzonder genot. De kleine machine is in een mum van tijd klaar voor gebruik en je hebt op elk moment een koffiespecialiteit naar keuze in de hand.

Klanten hebben deze capsulemachine gebruikt uitstekende beoordelingen Verleend. Verder heeft het Bosch-apparaat ook een test bij Stiftung Warentest doorstaan met het cijfer “goed”. Dankzij de compacte afmetingen kunt u deze capsulemachine zelfs in het kleinste huishouden onderbrengen. Een klein nadeel is echter dat het gebruik van individueel verpakte koffiecapsules ook voor veel afval zorgt.

De prijs van dit apparaat is betaalbaar. De Bosch TAS kan worden aanbevolen voor aankoop door iedereen die op zoek is naar een praktische machine omKoffie zetten uit capsules is zoeken naar.

 • Beoordeling van de auteur
 • Waardering 4,5 sterren


De Bosch TAS1007 Tassimo Happy capsulemachine staat voor afwisseling en eenvoud tegelijk. Compact gebouwd en zeer eenvoudig te gebruiken. Sensationele prijs-prestatieverhouding (— €).