ᐅ Volautomatisch koffiezetapparaat met melkslang ☀️ [4 Bestseller]

Drankjes &Instellingen: Naast de espresso overtuigden ook de Caffè Crema en de Americano ons op het gebied van dranken. De Espresso is intens en aromatisch, de perfecte basis voor alle melkschuimdranken. De Americano is bijzonder mild, bijna als filterkoffie. De Cappuccino u kunt ook hier klikken Origineel Italiaans – eerst espresso, dan melkschuim. Dan ontstaat er een bruine glinsterende melkschuimkap.

Saeco Gran Aroma volautomatische koffiemachine met melkslang

Dat Aroma, dus hoe sterk de koffie of espresso wordt, zie je in 5 niveaus aanpassen. Voor iedereen die het bijzonder sterk vindt, de “extra shot” Ristretto ideaal. De Drank- en melkvolume kan worden gebruikt in 5 niveaus met nauwkeurige ml-informatie. U kunt de brouwtemperatuur voor elke drank afzonderlijk aanpassen. Al deze instellingen zijn dan gemakkelijk te vinden in 4 profielen en ophalen met slechts een paar klikken.

Saeco Gran Aroma Cappuccino in een volautomatische koffiemachine met melkslang

Handling &kwaliteit: Met de Saeco Gran Aroma ziet alles er heel goed doordacht uit. Watertank en bonencompartiment zijn gemakkelijk te bereiken. Verschillende korte programma’s ondersteunen u tijdens het reinigen en de melkuitlaat wordt automatisch gereinigd met hete stoom. Hoewel de behuizing voornamelijk van kunststof is gemaakt, wordt dit zeer nauwkeurig verwerkt. Het melksysteem is lekker stil en de molen iets luider dan andere modellen in deze prijsklasse.

Saeco Gran Aroma volautomatische koffiemachine met melkslang - houder

Resultaat: Als je een echt goede volautomatische koffiemachine met melkslang en een grote selectie drankjes hebt, is de Saeco Gran Aroma precies goed. Alle drankjes zijn geweldig van smaak en hebben de ideale temperatuur. De Melkschuim is bijzonder romig en de instellingen zijn divers. Naar onze mening heeft dit model de beste prijs-prestatieverhouding in de hogere middenklasse. Daarom zijn we altijd blij om het aan onze vrienden aan te bevelen.