Private Coffee Lease

Private Coffee Lease

Wat is Private Coffee Lease?

Met Private Coffee Lease kan je zorgeloos genieten van de mooiste koffies in huis. Het perfecte kopje koffie inclusief Jura koffiemachine, service, onderhoudsmiddelen en verse koffiebonen vanaf slechts 40 cent per kopje. Wie kiest voor Private Coffee Lease, heeft de keuze uit de 3 meest verkochte Jura koffiemachines voor thuis - op je eigen aanrecht dus! Jura koffiemachines maken perfecte koffie, espresso en melkspecialiteiten zoals cappuccino met verse koffiebonen en verse melk. Geen pads, pods, cupjes, capsules of andere kunstmatige, milieu onvriendelijke en emotieloze bereidingsmethoden maar de pure verse bonen, maandelijks vers gebrand via uw brievenbus thuis bezorgd. En dit alles zonder zorgen. Want wanneer u kiest voor Private Coffee Lease van Coffee@Home dan zijn de service (aan huis), de garantie en het onderhoud van uw nieuwe Jura ook alvast voor u geregeld.

 • Een topkwaliteit Jura koffiemachine
 • Gratis installatie van de koffiemachine op de gewenste plek in de keuken
 • Gratis service en onderhoud
 • Gratis reparaties
 • Gratis vervanging bij defect
 • Maandelijkse levering van 2 x 500 gram kwalitatieve bonen naar smaak
 • Overzichtelijk bedrag per maand
 • Bepaal zelf het moment van afschrijven
 • Geen BKR registratie

Jura D6
(Platina)

Private Coffee Lease

48,50p.m.

= 40ct / kopje

 • Installatie en gebruik Jura D6
 • Melkschuim dmv. draaiknop
 • Tekst display
 • Maandelijks (2x500gr) koffiebonen
 • Technische service inbegrepen
 • Onderhoudsmiddelen inbegrepen

Bekijk

Jura E8
(Dark Inox)

Private Coffee Lease

60,00p.m.

= 50ct / kopje

 • Installatie en gebruik Jura E8
 • Cappuccino met 1 druk op knop
 • TFT-kleurendisplay
 • Maandelijks (2x500gr) koffiebonen
 • Technische service inbegrepen
 • Onderhoudsmiddelen inbegrepen

Bekijk

Jura S8
(Moonlight Silver)

Private Coffee Lease

71,50p.m.

= 60ct / kopje

 • Installatie en gebruik Jura S8
 • Cappuccino met 1 druk op knop
 • 4,3” touchscreen kleurendisplay
 • Maandelijks (2x500gr) koffiebonen
 • Technische service inbegrepen
 • Onderhoudsmiddelen inbegrepen

Bekijk

Wat kun je van ons verwachten?

 • Stap 1 Kies & bestel
 • Stap 2 Wij nemen contact op
 • Stap 3 Bezorging, installatie & service bij jou thuis
 • Stap 4 Verse bonen, iedere
  maand geleverd
 • Stap 5 Genieten van de mooiste koffies in huis

1. Maak een keuze: 
    a. Machine: Maak een keuze uit de door ons geselecteerde machines 
    b. Bonen: Kies de gewenste koffiebonen. Wisselen kan altijd!
Bestel: Plaats een bestelling voor de Private Coffee Lease. 
2. Contact: Wij nemen binnen 1 werkdag contact op om je aanvraag af te ronden.
3. Bezorgen: Op de afgesproken leverdatum brengen we de koffiemachine inclusief bonen bij je thuis.
Installatie: wij installeren de machine bij jou thuis en geven je uitleg over de machine en de juiste instellingen om te komen tot maximaal smaakrendement. 
Service: Is er iets mis met de machine dan lossen we dit binnen 1 werkdag voor je op.
4. Verse bonen: Je ontvangt de koffie iedere maand automatisch en gratis door je brievenbus.
Onderhoudspakket: periodiek ontvang je een onderhoudspakket voor je machine zodat je blijft genieten van de mooiste koffies. 
5. Zorgeloos genieten van de mooiste koffies in huis!

De voordelen op een rij

Elke dag onbezorgd genieten
Een kopje koffie inclusief machine en service en onderhoud heb je al in huis vanaf 40 cent per kopje koffie, je hebt al een abonnement vanaf 4 kopjes per dag.

De mooiste koffies
Je ontvangt de koffie iedere maand automatisch en gratis door je brievenbus en dat allemaal aangepast op jouw persoonlijke smaak. Uiteraard zijn de bonenmelanges 100% Rainforest Alliance gecertificeerd.

Service en onderhoud
Voor een mooie kop koffie zijn een aantal ingrediënten noodzakelijk. Een goede machine, de juiste instellingen, kwalitatieve koffiebonen en periodiek onderhoud op de machine. Periodiek ontvang je een onderhoudskit en eventuele reparaties aan de machine verzorgen wij kosteloos.

Overzichtelijk bedrag per maand
Private Coffee Lease is geen koop op afbetaling maar een service-abonnement op een Jura koffiemachine inclusief bonen én service en onderhoud. Je krijgt hierdoor geen BKR registratie of een ander negatief effect op je krediet profiel.

Veelgestelde vragen

Wat houdt Private Coffee Lease in?

Private Coffee Lease is een lease-overeenkomst op zowel de koffiemachine als koffiebonen en volledige servicegarantie op de machine. Je kan het zien als een koffie-abonnement. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende JURA koffiemachines, die stuk voor stuk geschikt zijn voor verschillende koffiespecialiteiten van versgemalen bonen. De koffiebranders van Coffee@Home hebben verschillende smaakprofielen samengesteld waaruit je kan kiezen.  Deze koffiebonen ontvang je maandelijks per post thuis. Uiteraard zijn de bonenmelanges 100% Rainforest Alliance gecertificeerd. Tot slot ontvang je volledige servicegarantie op de koffiemachine.

Het feitelijke abonnement sluit je af bij onze partner, Elbuco. Zij zijn al jaren specialist op het gebied van operational lease van consumentenelektronica.

Hoe kan ik bestellen?

Op de website maak je allereerst de keuze uit de geselecteerde koffiemachines van Jura. Vervolgens kies je de gewenste koffiebonen. Heb je je keuzes gemaakt? Dan vul je het bestelformulier in. Binnen 1 werkdag neemt het Service Care Center van Coffee@Home telefonisch contact met je op om de aanvraag in behandeling te nemen.

Hoe lang duurt de leaseperiode?

Je sluit een lease-overeenkomst af voor 4 jaar. Gedurende deze periode ontvang je regelmatig een onderhoudskit voor de machine, volledige servicegarantie mocht de machine kapot gaan en ontvang je maandelijks de koffiebonen thuis in de bus.

Wanneer krijg ik de machine en de bonen?

Na je bestelling neemt het Service Care Center van Coffee@Home telefonisch contact met je op. Als we overgaan tot levering dan plannen we in overleg een afspraak voor de levering en installatie van de koffiemachine. Je ontvangt bij de levering van de machine direct de bonen voor de eerste maand. Daarna ontvang je de bonen maandelijks door de brievenbus.

Zijn er bijkomende kosten?

Nee. Je betaalt een bedrag per maand en daarvoor ontvang je de koffiemachin e, het onderhoud en eventuele reparaties op die machine. Uiteraard ontvang je ook de bonen.

Geven jullie garantie op de koffiemachines van Jura?

Je ontvangt volledige servicegarantie op de koffiemachines. Mocht er een keer iets kapot zijn aan de machine, dan komen wij op werkdagen binnen 24 uur een vervangend model brengen. Zonder onverwachte kosten zoals voorrijkosten of kosten voor onderdelen.

En als de lease periode is afgelopen?

Je sluit een lease-overeenkomst af van 4 jaar. Na die periode heb je een aantal keuzes. Je kan de machine omruilen voor een nieuwer model. Je sluit dan weer opnieuw een overeenkomst af. Je kan de overeenkomst ook beëindigen, wij komen de machine dan bij je thuis ophalen. Tot slot heb je een koopoptie.

Ik wil de machine graag bekijken en de koffie komen proeven, kan dat?

Jazeker. Coffee@Home beschikt als enige JURA leverancier in Nederland over een gespecialiseerd Coffee@Home Experience Center. Laat u adviseren door onze JURA experts. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Waar kan ik informatie vinden over de voorwaarden?

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Krijg ik te maken met een toetsing en registratie door BKR?

Nee. Wij verlenen geen krediet en een overeenkomst met Elbuco voor Coffee Service Lease heeft dus niets te maken met het BKR of soortgelijke instanties. Omdat je over een lange termijn maandelijkse betalingen moet verrichten, toetst onze partner Elbuco jouw kredietwaardigheid. Daarbij maken zij gebruik van een extern bureau: Focum (www.focum.nl). Uiteraard gaat ook Focum zorgvuldig om met jouw gegevens.

Ik ben ZZP’er, kan ik ook gebruik maken van Private Coffee Lease?

Natuurlijk! Plaats je bestelling en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de aanvraag in behandeling te nemen.

Ik wil voor mijn midden- en kleinbedrijf ook gebruik maken van Private Coffee Lease. Kan dat?

Natuurlijk! Maak op de website de keuze voor een zakelijke aanvraag en plaats je bestelling. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de aanvraag in behandeling te nemen.

Koffiebonen

Koffiebonen

Bekijk onze Premium bonen

Onze Premium Bonen

Onze onderhoudsproducten

Bekijk onze Jura onderhoudsproducten


Compare