Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten

Om ervoor te zorgen dat je dag in, dag uit, kunt blijven genieten van een heerlijk kopje koffie is het belangrijk om je koffiemachine regelmatig te onderhouden. Zo blijf je verzekerd van de juiste werking van de machine én van goede kwaliteit koffie. Slecht onderhoud aan een machine heeft invloed op de smaak van je koffie. Daarnaast is het onhygiënisch en haal je niet het maximale uit je koffiebonen. Zonde toch? Koop daarom originele Jura onderhoudsproducten, zo weet je zeker dat je je JURA optimaal onderhoud geeft.

Wist je dat je met Private Coffee Lease ook periodiek onderhoudsartikelen van ons ontvangt? Zo ben je verzekerd van tijdig, goed én regelmatig onderhoud. Wat de smaak van je koffie optimaal houdt.

Uiteraard zijn onze onderhoudsmiddelen ook los te bestellen. Deze vind je hieronder.


Onderhoudsproducten Er zijn 15 producten
Toont 1 - 15 van de 15 items

Geniet van uw JURA, dag in dag uit

Uw JURA machine is meer dan een standaard koffiezetapparaat. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met de laatste technologieën voor het bereiden van koffie, stelt JURA koffiemachines samen die méér kunnen. Van de koffiebonen in het reservoir tot de uiteindelijke koffie in uw kopje, aan elk onderdeel in de bereiding stelt JURA de hoogste eisen. Het resultaat is een hoogwaardige machine met een strak design voor de veeleisende koffiedrinker. Haal het beste uit uw JURA door ook na aankoop uw machine in topconditie te houden. Koffie maken is een fragiel proces waarbij elke stap een invloed heeft op de uiteindelijke smaak en aroma’s. Laat het ‘zwarte goud’ in uw kopje volledig tot zijn recht komen door met zorg uw JURA te onderhouden. Met de juiste informatie over schoonmaken en reinigen geniet u nog jarenlang van uw kopje koffie van de hoogste kwaliteit.

De smaak van pure koffie

U koos voor een JURA machine omdat u hoge eisen stelt aan uw dagelijks koffieritueel. Waarom de smaak dan laten beïnvloeden door stoorfactors? Koffie begint met de boon, dus kies voor kwalitatief hoogstaande bonen uit ons assortiment, die perfect afgestemd zijn op uw machine. Daarnaast is er het water, dat tot wel 98% deel uitmaakt van uw kopje koffie. Vermijd kalkaanslag die de werking van uw machine aantast en de smaak beïnvloedt. Voor meer info over JURA onderhoud en aangepaste kalkfilters leest u de bijhorende informatie. Ook melk is een veelgebruikt ingrediënt bij koffiebereidingen. De JURA fijnstoomtechnologie bereidt heerlijk zacht opgestoomde melk voor bijvoorbeeld cappuccino, lattes en flat whites. Houd uw melkschuim fijn en luchtig door regelmatig melkvetten en eiwitten te verwijderen uit de leidingen met de melksysteemreiniger.

Gegarandeerde hygiëne, zorgvuldig onderhoud

JURA dacht niet alleen na over de machines, maar ook over het onderhoud in een later stadium. Daardoor is een JURA schoonmaken en reinigen simpel, en gebeurt uw JURA koffiemachine onderhoud snel met de juiste onderhoudsmiddelen. Met de TÜV-gecertificeerde hygiëne staan de JURA reinigingsmiddelen voor hygiëne en gemak. De onafhankelijke en internationale keuringsorganisatie TÜV Rheinland garandeert immers dat ieder JURA onderhoudsmiddel voldoet aan de hoogstaande TÜV normen. Bovendien kuist u uw JURA machine snel met één druk op de knop dankzij de 2 in 1 reinigingstablet. De JURA’s zijn slimme machines die elektronisch gestuurde reinigingsprogramma’s hebben, zodat u simpel en snel koffievet en andere aanslag verwijdert. Met een beschermlaagje als finishing touch zijn de leiding van uw JURA daarnaast ook beschermd voor later gebruik. Ontdek zelf het gemak van JURA onderhoud en geniet dag in dag uit van uw kopje koffie!

Compare