Koffiebeker to go? Dit zijn de 7 beste [2023]

Koffiebeker to go? Dit zijn de 7 beste [2023]

De afgelopen jaren is de trend van koffiebekers to go enorm toegenomen. Het gebruik van koffiebekers to go is niet alleen handig, maar het is ook een verantwoorde keuze voor het milieu. Het is immers beter om geen plastic bekers te gebruiken en te kiezen voor duurzame koffiebekers to go. In dit artikel bespreken we de 7 beste koffiebekers to go van 2023.

1. KeepCup

KeepCup is een bekend merk op het gebied van koffiebekers to go. Deze koffiebeker is gemaakt van glas en heeft een siliconen deksel en handvat. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, en het heeft een stijlvol design. De KeepCup is niet alleen duurzaam, maar het is ook gemakkelijk schoon te maken en kan in de vaatwasser.

2. Stojo

Stojo is een opvouwbare koffiebeker to go. Het is gemaakt van siliconen en kan worden opgevouwen tot een compact formaat. Hierdoor is het gemakkelijk mee te nemen in je tas of rugzak. De Stojo koffiebeker is niet alleen duurzaam, maar het is ook BPA-vrij en vaatwasserbestendig.

3. Klean Kanteen

Klean Kanteen is een merk dat bekend staat om zijn duurzame producten. De koffiebeker to go van Klean Kanteen is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbele wand. Hierdoor blijft je koffie warm en smaakt het vers. De koffiebeker to go is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kan in de vaatwasser.

4. Joco Cup

De Joco Cup is een koffiebeker to go die gemaakt is van glas en siliconen. Het heeft een stijlvol design en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De Joco Cup is niet alleen duurzaam, maar het is ook gemakkelijk schoon te maken en kan in de vaatwasser.

5. Ecoffee Cup

De Ecoffee Cup is een koffiebeker to go die gemaakt is van bamboevezels. Het is lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen. De Ecoffee Cup is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en heeft een stijlvol design. Het is ook vaatwasserbestendig en duurzaam.

6. Frank Green

Frank Green is een koffiebeker to go die gemaakt is van plastic. Het heeft een dubbele wand en een stijlvol design. De Frank Green koffiebeker is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en heeft een handige knop om de beker te openen. Het is ook vaatwasserbestendig en duurzaam.

7. Corkcicle

Corkcicle is een koffiebeker to go die gemaakt is van roestvrij staal en heeft een drievoudige wand. Hierdoor blijft je koffie warm en smaakt het vers. De Corkcicle koffiebeker is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en heeft een stijlvol design. Het is ook vaatwasserbestendig en duurzaam.

FAQs

1. Wat zijn de voordelen van koffiebekers to go?

Koffiebekers to go zijn handig voor onderweg. Je kunt je koffie meenemen en drinken waar je maar wilt. Het is ook een verantwoorde keuze voor het milieu omdat je geen plastic bekers gebruikt.

2. Zijn koffiebekers to go duurzaam?

Ja, koffiebekers to go zijn duurzaam. Er zijn verschillende merken die duurzame koffiebekers to go maken van materialen zoals glas, roestvrij staal en bamboevezels.

3. Hoe maak je een koffiebeker to go schoon?

De meeste koffiebekers to go kunnen in de vaatwasser. Als je de beker met de hand wilt wassen, gebruik dan een mild afwasmiddel en warm water.

4. Kun je ook thee drinken uit een koffiebeker to go?

Ja, je kunt ook thee drinken uit een koffiebeker to go. De meeste koffiebekers to go zijn geschikt voor zowel koffie als thee.

5. Zijn koffiebekers to go geschikt voor warme en koude dranken?

Ja, koffiebekers to go zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken. De meeste koffiebekers to go hebben een dubbele wand, waardoor je drankje langer warm of koud blijft.

Conclusie

Er zijn verschillende merken die duurzame koffiebekers to go maken. De 7 beste koffiebekers to go van 2023 zijn KeepCup, Stojo, Klean Kanteen, Joco Cup, Ecoffee Cup, Frank Green en Corkcicle. Deze koffiebekers zijn niet alleen duurzaam, maar ook handig en stijlvol. Kies een koffiebeker to go die bij jou past en geniet van je koffie onderweg.