Alle bedrijfsoplossingen van Douwe Egberts op een rijtje

Alle bedrijfsoplossingen van Douwe Egberts op een rijtje

Douwe Egberts is een bekend bedrijf dat al meer dan 260 jaar koffie produceert en verkoopt. Het bedrijf levert niet alleen koffie aan particulieren, maar biedt ook uitgebreide bedrijfsoplossingen aan voor verschillende soorten bedrijven. In dit artikel zullen we alle bedrijfsoplossingen van Douwe Egberts op een rijtje zetten, zodat u een beter beeld krijgt van wat het bedrijf te bieden heeft.

1. Koffie voor op het werk
Douwe Egberts biedt verschillende soorten koffie voor op het werk, waaronder bonen, instant en filterkoffie. Het bedrijf biedt ook een breed scala aan koffiemachines die geschikt zijn voor verschillende soorten bedrijven. Of u nu een klein bedrijf heeft of een groot kantoor, Douwe Egberts heeft de juiste koffie- en koffiemachine-oplossingen voor u.

2. Kant-en-klare koffiespecialiteiten
Naast koffie voor op het werk biedt Douwe Egberts ook kant-en-klare koffiespecialiteiten aan, zoals cappuccino, latte macchiato en espresso. Deze koffiespecialiteiten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en varianten en zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven. Douwe Egberts biedt ook koffiemachines aan die speciaal zijn ontworpen voor het bereiden van koffiespecialiteiten.

3. Thee
Douwe Egberts biedt ook verschillende soorten thee aan voor op het werk, waaronder zwart, groen en kruidenthee. Het bedrijf biedt ook theemachines en accessoires aan, zodat u uw medewerkers en klanten de perfecte kop thee kunt bieden.

4. Zoetwaren en snacks
Naast koffie en thee biedt Douwe Egberts ook een breed scala aan zoetwaren en snacks aan, zoals koekjes, chocolade en chips. Deze snacks zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven en zijn ideaal voor bij de koffie of thee.

5. Wateroplossingen
Douwe Egberts biedt ook wateroplossingen aan, zoals waterkoelers en waterflessen. Deze oplossingen zijn geschikt voor bedrijven van alle groottes en zorgen voor schoon en fris drinkwater op kantoor.

6. Onderhoud en service
Douwe Egberts biedt ook onderhoud en service aan voor koffiemachines en andere producten. Het bedrijf heeft een eigen technische dienst die ervoor zorgt dat uw koffiemachine altijd in topconditie verkeert. Daarnaast biedt Douwe Egberts ook trainingen en workshops aan voor het bereiden van de perfecte kop koffie of thee.

7. Douwe Egberts Academy
De Douwe Egberts Academy biedt verschillende trainingen en workshops aan voor het bereiden van koffie en thee. Deze trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en zijn ideaal voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het zetten van koffie en thee op het werk.

FAQ’s

1. Wat voor soort koffiemachines biedt Douwe Egberts aan?
Douwe Egberts biedt verschillende soorten koffiemachines aan, waaronder bonen, instant en filterkoffiemachines.

2. Biedt Douwe Egberts ook koffiespecialiteiten aan?
Ja, Douwe Egberts biedt kant-en-klare koffiespecialiteiten aan, zoals cappuccino, latte macchiato en espresso.

3. Welke soorten thee biedt Douwe Egberts aan?
Douwe Egberts biedt verschillende soorten thee aan, waaronder zwart, groen en kruidenthee.

4. Biedt Douwe Egberts ook onderhoud en service aan voor koffiemachines?
Ja, Douwe Egberts biedt onderhoud en service aan voor koffiemachines en andere producten.

5. Wat voor soort trainingen biedt de Douwe Egberts Academy aan?
De Douwe Egberts Academy biedt trainingen en workshops aan voor het bereiden van koffie en thee.

Conclusie

Douwe Egberts biedt een breed scala aan bedrijfsoplossingen aan voor verschillende soorten bedrijven. Of u nu op zoek bent naar koffie, thee, zoetwaren, snacks, wateroplossingen, onderhoud en service of trainingen en workshops, Douwe Egberts heeft de juiste oplossingen voor u. Het bedrijf heeft meer dan 260 jaar ervaring in het produceren en verkopen van koffie en is een betrouwbare partner voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op met Douwe Egberts voor meer informatie over de verschillende bedrijfsoplossingen die het bedrijf te bieden heeft.