Afmetingen van alle Jura koffiemachines []

Afmetingen van alle Jura koffiemachines []

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige koffiemachine, dan is Jura een merk dat je in gedachten moet houden. Met een breed scala aan opties, variërend van compacte modellen tot grote machines, biedt Jura voor elke koffieliefhebber wat wils. In dit artikel gaan we in op de afmetingen van alle Jura koffiemachines , inclusief informatie over elk model en hoe het past in verschillende keukens.

Jura koffiemachines – compacte modellen

1. Jura ENA 8 – afmetingen (BxHxD) 27,1 x 32,3 x 44,5 cm

De Jura ENA 8 is een compacte machine die perfect is voor kleinere keukens. Met afmetingen van 27,1 x 32,3 x 44,5 cm past het gemakkelijk op elke aanrecht. Ondanks de kleine afmetingen is deze machine uitgerust met een volledig assortiment van functies, waaronder 10 verschillende koffiespecialiteiten.

2. Jura A1 – afmetingen (BxHxD) 23,9 x 32,3 x 44,5 cm

De Jura A1 is een andere compacte optie die perfect is voor kleine keukens. Met afmetingen van 23,9 x 32,3 x 44,5 cm is deze koffiemachine nog kleiner dan de ENA 8. Ondanks de kleinere afmetingen biedt de A1 een uitstekende kwaliteit koffie en is het gemakkelijk te gebruiken.

Jura koffiemachines – standaard modellen

3. Jura E6 – afmetingen (BxHxD) 28 x 34,6 x 44,5 cm

De Jura E6 is een standaard model dat perfect is voor elk huishouden. Met afmetingen van 28 x 34,6 x 44,5 cm past het gemakkelijk in elke keuken. De E6 biedt een uitgebreide optie aan koffiespecialiteiten, waaronder cappuccino en latte macchiato.

4. Jura E8 – afmetingen (BxHxD) 28 x 35,1 x 44,5 cm

De Jura E8 is een andere standaard optie die perfect is voor elk huishouden. Met afmetingen van 28 x 35,1 x 44,5 cm is het iets groter dan de E6, maar biedt het nog steeds een uitgebreide optie aan koffiespecialiteiten.

Jura koffiemachines – grote modellen

5. Jura Z6 – afmetingen (BxHxD) 32 x 38 x 45 cm

De Jura Z6 is een grote machine die perfect is voor grote keukens. Met afmetingen van 32 x 38 x 45 cm is het een indrukwekkende machine die een uitstekende kwaliteit koffie biedt. Het heeft ook een groot waterreservoir en bonenreservoir, waardoor het minder vaak bijgevuld hoeft te worden.

6. Jura GIGA 6 – afmetingen (BxHxD) 32 x 41,5 x 49,7 cm

De Jura GIGA 6 is de grootste machine in het assortiment van Jura en biedt een uitgebreide optie aan koffiespecialiteiten. Met afmetingen van 32 x 41,5 x 49,7 cm is het een indrukwekkende machine die perfect is voor grote keukens. Het heeft ook een groot waterreservoir en bonenreservoir, waardoor het minder vaak bijgevuld hoeft te worden.

FAQs

1. Wat zijn de afmetingen van de Jura ENA 8?

De Jura ENA 8 heeft afmetingen van 27,1 x 32,3 x 44,5 cm.

2. Zijn er compacte opties beschikbaar in het assortiment van Jura?

Ja, Jura biedt verschillende compacte opties aan, waaronder de ENA 8 en de A1.

3. Biedt Jura ook grote machines aan?

Ja, Jura biedt verschillende grote machines aan, waaronder de Z6 en de GIGA 6.

4. Welke Jura machine is het beste voor grote keukens?

De Jura GIGA 6 is de grootste machine in het assortiment van Jura en is perfect voor grote keukens.

5. Bieden Jura machines een uitgebreide optie aan koffiespecialiteiten?

Ja, Jura machines bieden een uitgebreide optie aan koffiespecialiteiten, variërend van espresso tot cappuccino en latte macchiato.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige koffiemachine, dan is Jura een merk dat je in gedachten moet houden. Met een breed scala aan opties, variërend van compacte modellen tot grote machines, biedt Jura voor elke koffieliefhebber wat wils. In dit artikel hebben we de afmetingen van alle Jura koffiemachines besproken, inclusief informatie over elk model en hoe het past in verschillende keukens. Ongeacht de grootte van je keuken, er is een Jura-machine die bij je past.