Accessoires

Accessoires

JURA heeft een aantal accessoires ontwikkeld waarmee je nog meer kunt genieten van de koffiespecialiteit. Je kunt bijvoorbeeld het aroma van perfect bereide koffie vergroten door voorverwarmde kopjes te gebruiken waardoor een optimale crèmalaag wordt gevormd. Verse koele melk is ideaal voor een fijn melkschuim. Daardoor is het mogelijk trendy specialiteiten te bekronen met een romige schuim topping. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle leverbare JURA-accessoires. Naast onze selectie accessoire producten leveren wij ook verschillende onderhoudsproducten.

De beste accessoires voor uw JURA koffiemachine: Bij Coffee@Home streven wij ernaar om u te garanderen van het ultieme koffie genietmoment. Dit kan alleen door de beste koffiemachines te combineren met de beste koffie.
Accessoires Er zijn 23 producten
Toont 1 - 23 van de 23 items

JURA - If you love coffee

JURA is een Zwitsers bedrijf dat in 1931 is opgericht. Al jaren is het wereldleider op het gebied van volautomatische koffiemachines. Op het hoofdkantoor in Niederbuchsiten worden steeds nieuwe producten ontwikkeld. Met stijlvolle designs en innovatieve technologieën - voor koffiespecialiteiten bereid uit versgemalen bonen. Keer op keer zet JURA een nieuwe standaard. De techniek van het Pulse Extraction Process, de P.E.P.® -technologie, is een wereldprimeur waarmee JURA het segment voor volautomatische koffiemachines naar een nog hoger niveau tilt. Voor de perfecte koffiespecialiteit welke variëteit u ook kiest!
Compare